En vårdag i Lane!

100502

Hej!


Idag har vi varit på kampehof och tagit oss en glass. Jaha nu tänker ni säkert att det finns mycket finare ställen att ta en glass på. Men Jesper skulle köpa busskort och jag skulle posta saker och då kom suget efter en glass. Det var nog solen och värmen som gjorde att man blev sugen. Då är Jesper så snäll att han tar den godaste magnumglassen medan jag fick äta min isglass. Suck nu börjar jag tröttna lite på laktosen och min mage. Jag hoppas att det snart vänder så att jag också kan äta allt gott, det är mycket man får försaka. Men det kan väl vara värt det om jag inte har , men ibland känns det allt i hjärtat.

Vi skulle upp till Lane idag och på vägen upp så åkte vi in till Blomsterlandet och shoppade loss bland blommorna. Jag tror Jesper tycker om att gå där. Han blir helt lyrisk. Han har faktiskt varit med och bestämmt blommor ute på balkongen och han är så nöjd.

I Lane har det varit underbart. Varmt och skönt. Jag hoppas  att det vänder och blir varmare snart så att man kan vara ute mer.  Det är perfekt för mig nu när jag skall ha praktik. Det underlättar om man kan vara ute mycket....

Igår var vi och köpte sadel och lås till min cykel. Min plan var att jag skulle cykla till sommarhemmet så att jag slipper att dra ut bilen.  Men Jesper har slitit som ett djur med sadeln. Det sitter som berget och han får det inte att fungera..  Så imorgon blir det bilen till sommarhemmet ( och jag är inte alls ledsen) thithi. Men jag hoppas snart att få ordning på den.


Här kommer lite bilder ifrån dagen.


Här är alla samlade för fika ute i den varma solen. Lilla Elin, mamma, brorsan, Helena och Jesper

 

 

 

Här är lilla dockan som har blivit en glá skit. Hon är så söt så.

 

Mamma, Elin, brorsan och Helena





Min älskling sitter i solen och gottar sig med en kopp kaffe.




Mickael och Elin tar en sväng om. Det skall läras tidigt.





Jesper och pappa skall laga Jespers ytterspegel som jag hade sönder... OPPS


( Tack Jocke för lagningen av lampan)

Ha en toppenkväll / Kramar Kristina ♥


Fösta middagen vid matsalsbordet!

Hej!

Idag har jag och Jesper invigt vårt matsalsbord med en smaskig middag. Det Serverades lax och kroketter. Det var smaskigt!

Här kommer bilder ifrån kvällen.










Kramar Kristina ♥

Vår lägenhet!

Hej på er alla!

Nu börjar jag känna mig " nöjd" (hehehe nöjd är man väl aldrig men just för tillfället) I lägenheten.

Här kommer lite bilder så ni kan begrunda arbetet.






Vardagsrum






Vårt nya matsalsbord












Kök










Sovrum







Datarum







RSS 2.0