Hösten är här

Hösten är här. Tråkigt men sant. Jag tycker det är tråkigt med hösten. Det bara regnar och blåser kallt. Men det finns fördelar med hösten också. Då får man kura in sig i filten framför teven och bara tända massa värmeljus och om värmeljusen är slut måste man till Ikea ;)

I helgen gjorde jag ett ryck och höstade. Jag tog ner alla sommargardiner och upp med höstgardinerna. Balkongen fick även den en rensning. Tråkigt. Sommaren bara blåste förbi det gick väldigt fort. Jag har inte riktigt hinnit med känner jag.

Förra veckan fick jag reda på att jag klarade sommarkursen. JIPPI! Trodde aldrig att det var sant. Fick även VG. Inte dåligt. Mycket tack vare Jesper dock. Men två hjärnor är bättre än en.  Jag vågade knappt kolla in omdömet för jag trodde verkligen att jag skulle få komplittera. Men nu behöver jag inte längre ha det över mig. Bara fokusera på den "vanliga" skolan....


Vår första husvisning!

Idag ska jag och Jesper på vår första husvisning. Skall bli spännande. Men samtidigt ledsamt. Det är ett hus som jag gärna vill bo i och som jag tycker mycket om. Dock hindrar det oss i att jag studerar och pengarna finns inte.  Det hade varit något annat om det hade varit om 4 månader och jag var" färdig pluggad" och sett ifall det finns några jobbschanser inom mitt kommande yrke. Tråkigt men det är bara att gilla läget.

Om snart exakt fyra månader är jag klar med min utbildning. Det borde kännas roligt i skolan nu när man ser slutet men just nu är det för mycket komplicerade saker som man måste ta sig igenom. Varje dag tänker jag på min systers kloka ord. Ta en dag i taget. Sedan en vecka..... Det är verkligen något som jag känner just nu. Ta en dag i taget. Jag förstår verkligen inte hur jag skall hinna med allt. Det känns väldigt stressigt. Det gör att det blir svårt att njuta av den sista studietiden. Men allting ordnar sig! :)


RSS 2.0