Ny bil

Hej på er alla. Idag har jag varit och arbetat på sommarhemmets fritids.  Jag öppnade och stod upp 5,20. Det var inte roligt. Jag var så trött. Men dagen gick bra. Det var lite barn och alldeles för mycket personal. Vi var 7 personal på 18 barn så det var en dröm.

Jag var hemma igen vid två och beslutade mig för att göra egna köttbullar. Jag längtar så efter mammas köttbullar och beslutade mig för att göra ett försök. Jag trodde att allting gick bra det såg ändå okej ut, men så var inte fallet. När jag skulle steka dem så ramlade det sönder. MIn första tanke var att detta inte stämde så beslutade mig för att göra pannbiff istället men det var bara det även dem gick i sönder så nödlösningen blev köttfärssås. Bara andra gången denna veckan ;) Men men man kan inte alltid lyckas på första försöket. Jag hoppas på att ha bättre tur nästa gång. Jag får åka hem och ha en kurs hos mamma.

på kvällen ringde Jesper och sa att han hade köpt bil. Så nu behövde han ha ut sin gamla till orust eftersom vi bara har två parkeringar i parkeringshuset. Så det var bara att stressa ut dit vid halv åtta. Suck. Men men lika bra att göra det med en gång. Jobbigt att ha det över sig. Här är iallafall hans nya pärla...














Ha det bra!

Kramar / Kristina ♥


En mysdag med mammi och systeryster

Hej!

Idag har jag, mamma och systeryster varit på Göken och shoppat. Det var mysigt. Självklart var det mycket man ville ha men jag tänkte som syster Linda, det tål att tänkas på. Dock kom jag hem med lite plock ändå. Det blev bla gardiner till datarummet. Lyktor att sätta på vägg, brödkorg och naturligtvis strumpor. Det får man alltid ta på göken. Strumpor kan man aldrig få för mycket av. Sedan bar det hem till Uddevalla igen. Där vi skulle gå med Linda för att titta på en lägenhet. Dock var denna i sämre skick än hennes  så det blir nog ingen flytt. Tur var väl det, eftersom den var på 4:de våningen och det fanns ingen hiss. Visst jag kan medge att jag brukar ta trapporna upp till oss men det är allt skönt att ha hiss när man varit och handlat eller har mycket att bära på. Men när jag var och tittade på lägenheten förstod jag att jag har det bra här på Zachaus gränd. Här kommer jag nog inte flytta ifrån i första taget.

Tack mamma för att du ville följa med mig idag... Det var superduper mysigt. Love you ♥

Hej svejs

Vårkänslor

Söndag 14/3-10


Jag börjar känna vårkänslorna i kroppen. Fint väder och solen värmer så skönt ( ibland) Det är skönt för man blir så mycket piggare och gladare.  Jag har under helgen köpt årets första påsklinjor. Det gör så att vårkänslorna blir starkare. Jag vill ha VÅR NU. Men jag tror dock inte vi behöver vänta så länge. Jag längtar faktiskt lite efter påsk nu. Mysigt...






Nytvättad bil

Söndag 13/3-10

Idag har jag tvättat bilen och det gjorde gått. Nu kan jag glida runt i skinande ren pärla. Tvättad både invändigt och utvändigt. Helena och mamma fick även dem en renare bil.

Jag har tillbringat hela helgen i Lane med god mat och gott sällskap. Tack mamma och pappa för att jag alltid får komma hem. Det är konstigt ändå tänk att man fortfarande känner sig som mest hemma upp i Lane. Konstigt. Det är samma som man säger att man skall ner till stan men hem till Lane.

Mamma och pappa totalrenoverar hemma uppe på övervåningen så LITE hjälp har dom fått. Inte mycket men en hjälpande hand kanske. Jag tror att det kommer bli så syggt där hemma när allt är klart.

Hörde på nyheterna igår att det var en som avlidigt inne i polishuset och som var känd av polisen sedan innan. Undra om det var en av mina exgrannar. Det finns ändå många kvar dock.

Ha det gött

Kramar Kristina♥

Mysdag

Fredag 12/3 -10

Idag har varit en så otroligt underbar dag. Jag har aldrig känt en sådan lättnad på mycket länge. Kursen precis avslutad och tentan inne. Så idag har jag inte haft något över mig som skall göras. Så idag gick vi upp och åt en go frukost och sedan kröp jag ner i sängs igen för att titta på sex in the city. Sedan gick jag upp för att följa med Jesper ner till banken, han skulle ner och prata med dem om lån till en bil. Efter vi varit på banken gick vi till apoteket och köpte tabletter som jag kan ta så att jag kan äta mjölk. Därefter gick vi och åt mat ute. Det var Smarrigt och mycket länge sedan som jag och Jesper gjorde detta ihop.. Det var så mysigt. Sedan bar det av hem till den sorliga balkongen. Där blev det till att sola och bättra på brännan.

Jesper gör nu sin sista helg ute i Lyseskil, så nu blir det av att åka hem till mamma och pappa uppe i Lane.

Hörs snart igen...

Kramar / Kristina ♥

En dag på Orust




Idag åkte jag och Linda ut till vår systeryster på Orust. Där hemma väntade Elinor,Fredik och tre små söta barn. Vi bjöds på smaskig mat och god fika. Jag hade med mig egna muffins som jag kunde äta och det var en liten busunge som älskade dem. det är ett bra tecken. Han mölade in hela tre stycken muffins... Det är positivt. All min mat är inte pyton. Det var en liten pojk som hade blivit så stor. Han låg och pratade med mig och skrattade åt mig idag. Det är mysigt när man får ett litet leende det gör så gott.



I morgon skall vi redovisa vårt grupparbete och jag börjar bli lite nervös. Jag tycker inte alls om att stå fram inför en klass och prata speciellt inte nu när man inte är ett dugg insatt i ämnet. Men det skall väl gå bra det med. I morgon skall även tentan in. Det känns inte heller 100 % eftersom man inte vet om man gjort rätt eller ej. det återstår att se. Hoppas att det går bra i morgon...

Ha en fortsatt bra kväll.

Kramar Kristina ♥



Dop

Idag har det varit dop i Morlanda kyrka. Det var ett mysig dubbeldop med många gäster som ville vara med och beskåda detta.

Det var en helmysig dag.


Här kommer några bilder ifrån kyrkan










Alla samlade framme i kyrkan.






Elin skall få vatten på huvudet

Här visar prästen upp den vackra skapelsen



Linus skall få vatten på huvudet


Här visar prästen upp den andra vackra skapelsen



Doptavla

Nu är jag helt klar med tavlorna till dopet på Lördag...

Så här blev resultatet....










Här är även deras present.  " Mina första år bok" Med nallepuh





Ha det bra !

Kramar Kristina♥




RSS 2.0