Helgens bravader

Hejsan svejsan på er alla!

Oj vilken hektisk helg det har varit och den har bara börjat. I torsdags var det lite party hos oss vi skulle varit ute på fjordfestivalen och tittat på Arvingarna, Dock hindrade regnet oss. Dubbel typiskt. Men vi hade en toppenkväll ändå,

I går var vi och firade våran älskade kille som fyllde 6 år.  Helt otroligt vad åren har sprungit förbi. Tänka sig redan 6 år och ska börja i skolan. Helt otroligt. Han har blivit så stor den sista tiden. Har växer till sig fort. Men det är väl för att han ska bli store storebror. helt underbart. Efter det kom vi hem och åkte strax efter ut igen. vi hade en myskväll jag och jesper. vi åkte till en thiresturang och åt gott. därefter tog vi färgan över till Lyseskil för att titta på Takida i havsbadsparken. Det var gör mysigt och de var så bra. det var kul att få se dem live. Dock var det tråkigt att jag jobbat tidigt idag och detta gjorde att man inte kunde dricka och fortsätta kvällen i Lyseskil. men jag är glad att jag fick följa med min lille pöjk på det äventyret.

Det är lite tråkigt att jag jobbar hela helgen samt början på veckan. Så det blir tyvärr ingen fjorden för mig i år. tråkigt!!!! men man kan inte gräma sig över nått som inte går ;)

Jesper tycker att jag ser för rolig ut. Jag sitter här uppkurad i soffan och dricker en kopp kaffe samtidigt som jag sitter och bloggar tillsammans med er.  Thithi

Ha det så bra där ute

Massa kramar// Kristina


Hej på er alla bloggare!!!

Hej på er alla!

Titta vad jag har fått, min älskade bror har hjälpt mig med denna fina blogg. Idag när jag kom hem till Lane fixade Mickael blogg till pappa och då fick jag nog. Har pappa blogg och inte jag!!!! thithi jag har länge tänkt tanken men har aldrig fått tummen ur så idag slog jag till på stort.

Nu hoppas jag bara på att det är många som vill följa med i min blogg och läsa vad som händer i mitt liv.
 
Nej!, nu får det nog räcka för idag. Man kan ju inte skriva allt direkt för då finns det inget roligt kvar sedan...

Tack Mickael, min älskade bror för all hjälp och slit som du lagt ner idag för att hjälpa mig. Jag är evigt tacksam och jag blev sååååå Nöjd.

Ha det gött kära vänner så får ni vänta så kommer det mera........

kramar / Kristina

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen in och kika på min nya blogg! :)

RSS 2.0