En stor bakardag, nu fylls frysen med godsaker.....

Idag har det varit fullt upp med tre olika sorters kakor och muffins. Tänkte att det var lika bra att baka när man ändå var igång. Så här skall fyllas frysen med godsaker.

HJÄLP! Jag får inte plats längre. Jag vill flytta till en 4:a istället ;) Vågar inte säga det till Jesper för då blir han galen på mig. Jag skulle vilja ha ett extra rum som man bara kunde slänga in saker som man inte vet vart man skall förvara. Det har kommit mycket ifrån mormor och morfar som man gärna vill ha framme. Men det är bara det att jag kommer på mig själv att jag går runt och flyttar saker fram och tillbaka. Ingenting  är på sin plats längre. Men någon gång kanske det blir det. Men det var så lustigt igår så hade jag flyttat runt saker hela dagen och Jesper kom hem och frågade vart en sak skall vara och då han får till svar, där den alltid har varit. Hehehehe inte lätt när jag flyttar runt det jämnt. Det värsta är att vi förmodligen skall åka till Ikea i helgen och känner jag mig rätt så kommer jag att komma hem med ännu mer skit. Fast tanken är att hitta mycket förvaringsutrymmen.

Igår gravsatte de morfar, jag valde att vara med på detta då jag tror att jag skulle ångrat mig om jag inte varit med. Jag var ju hemma ändå. Det var fint. Nu får mormor och morfar äntligen vara tillsammans igen.♥

Nej nu skall jag ut och gå en sväng. Får passa på mellan regnskurarna och innan Jeppe är hemma. Idag står det storhandling på schemat då vårt kyl och frys skriker. Det är det tråkigaste jag vet att handla men det måste ju göras tyvärr. Jag skall bli rik och anställa någon som både lagar maten och handlar den. Jesper jobbar ju ihjäl sig så han kanske hade råd att anställa någon till mig snart …

Kramar Kristina♥


En skurardag på balkongen

Hej på er alla där ute!

Hoppas att allting är bra med er ute i vårsolen. Just nu sitter jag på balkongen och njuter av en kopp kaffe i solen. Det är så underbart!

Idag har jag sysselsatt mig med att rengöra och skura hela balkongen. Det var så smutsigt och det var fågelskit över allt. Jag förstår inte varför fåglarna skall sitta hos oss och skita. Det finns ju ett antal andra balkonger som de kan sitta på. Det var i alla fall en skurdag, med tvättning av fönster och fågelskit.

Jag sitter även här och spånar ihop aktiviteter till min Vfu. Jag vet inte vad det är men idéerna är slut. Jag kommer inte på något fiffigt. Kursens innehåller så mycket olika både stress, alkohol, mat, normkritisk pedagogik samt idrott och hur skall man få ihop lektioner inom dessa ämnen. Det är svårt eftersom jag tillbringar min tid i en årskurs 1:a och det är inte riktigt aktuella ämnen för dem. Men, allting löser sig. Jag får komma på något under tiden jag är där och har jag tur kanske man kan få lite tips och idéer när man kommer dit.

Idag kommer bordet som vi har väntat på. Jag och Jesper har fått chansen att få ärva mormor och morfars matsalsbord. Jag tycker det är kul att ha ett minne ifrån dem. Någonting som man kan bevara. Det ska bli skönt att få i ordning på vårt dö utrymme. Sedan vi flytta in på Zachaus har jag velat ha ett matsalsbord så det utrymmet har alltid funnits. Jag tror dock inte Jesper blir överförtjust eftersom han får mer arbete nu. Nu skall här tas ner tavlor och upp med nya saker på väggarna. Det får bli helgens projekt. Jag hoppas att han inte jobbar denna helg med så vi hinner allt.

Nej nu skall jag sluta babbla så att ni istället kan få se på bilder ifrån vår vackra balkong. Nu är allt klart så vi väntar bara på grillen så att vi kan grilla en saftig köttbit. Det är sommar det…

 

 


Vårt nya bord som vi införskaffat


Jag är så nöjd, så nöjd.

 


Mina blommor.

 


våran vakra utsikt.

 

KRAMAR / KRISTINA ♥


En kall och blåsig dag i Lane

Hej hopp på er där ute!  Idag har jag varit i Lane och tillbringat tid med min syster, mamma och pappa. Det var vårkänslor i Lane och både mamma och pappa donade i trädgården. Pappa bygger om det berömda Bosseland. Det kommer att bli fint när allt är klart med fiskarna i vattnet och vattenfallet som sipprar ner i ”poolen” Mamma höll på att få i ordning på altanen. Skall bli skönt när man kan sitta ute på innealtanen och ta en kopp kaffe. Det kommer bli skönt att slippa frysa. Jag och Linda tog ett puste på våra bilar. Det blev dock bara en liten tvätt då vattnet blåste tillbaka rakt in i ansiktet på oss och det blev kallt.

Även denna dag har känts mer höstig. Det är svårt att veta vad man skall ta på sig när man skall gå ut. Om man bara är ute fryser man eller om man promenerar så dryper man i svett, det är en mycket svår årstid.

Nej nu kanske jag skulle ta och göra lite nytta…

Ha det bra!

/ Kristina♥


Aprilväder!

Tjena mors där ute. Burr vilket väder det har blivit idag. Hela veckan har det varit så underbart varmt och skönt men så fort det är helg så blir det rena hösten. Det är väl så med April månad lite blandat. Vi hoppas att det snart vänder till det bättre igen..

Nu är det helg igen, aldrig annat. Veckorna bara springer i väg. Jag passar på att njuta för det är endast två veckor kvar tills praktik och då är det ingen rast och vila. Jag hoppas att det skall kännas bättre denna gång. Hoppas att det kan leda till lite extrajobb för det har varit dåligt här ett tag. Det är ju skönt när man ändå är där

Helgen blir lugn för mig. Inga planer och det är så gött. Bara ta dagen som det kommer. Idag har jag sysselsätt mig med att baka ( så nu är det bara att komma på fika jag är beredd) plockat i lägenheten, varit på torp och så naturligtvis har jag varit på promenix. Imorgon bär det av till Lane. Jesper jobbar extra i helgen IGEN! så jag får sysselsätta mig själv. Så då blir det en tur till lane luften och träffa älskade mammi och pappi.


Blås nu inte iväg och ha en toppenkväll.

/ Kristina

Glad Påsk

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!

Hoppas att ni får en toppenpåsk med mycket god mat och gott godis.
Jag har idag fått mitt stora påskägg fullt med godis... Mumms... Jesper är för tokig. Medan han fick sitt mini mini lilla påskägg, men lika glad var han..


Ha en toppendag!

Kramar




RSS 2.0