En tråkig dag

21/11 -09


Idag har det inträffat något mycket tråkigt. Morfar har idag stilla somnat in efter många jobbiga dagar. Han har kämpat på i många dagar. Nu får han äntligen vila upp sig. Nu behöver han inte kämpa mer.

Jag tror att han har det bra hos mormor. Äntligen är de tillsammans igen.. Nu kan de fortsätta leva livet tillsammans.

Idag stod jag för ett svårt val framför mig. Om man skulle åka ner till sjukhuset och ta farväl. Jag valde att inte åka ner. Detta för att jag inte vill ha minnet av morfar som sjuk utan jag vill han de fina minnena man har ifrån förr. De jag tänker på när jag tänker på morfar. Det är minnen ifrån när man är liten. vi var uppe i färgelanda där de bodde förr. Han busade alltid med oss, han gjorde saker med sina öron om jag inte minns fel. Han hade en leksak som man satte ner på bordet och så snurrade den. Det är starka minnen.


Vi tänker på dig morfar. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan.







" Du finns i mina tankar
dag som natt
Att ditt hjärta har slutat att slå
är det svårt att förstå
i mitt hjärta finns ett tomrum
som alltid kommer att finnas
Du har fyllt mitt liv med många fina minnen som jag alltid kommer att ha med dig.
du finns i mitt hjärta och det är för evigt. vila i all framtid "






 



Hoppas på att bli en bättre skrivare

20/ 11-09

Hej Hopp!
Nu var det ett tag sedan igen jag skrev. Detta beror på att vi inte har något internet eller telefon ännu hemma. jag är såå trött på det. Man märker det först nu att man är väldigt beroende till internet. Just för att ha kontakt med skolan. Ändå tur att jag har varit ute på praktik och inte behövt mailen så mycket ändå.

Men nu blir det andra bullar igen. Nu är det skoldags igen. Idag gjorde jag min sista praktikdag. Kommer sakna mina små skruttar i klassen. Jag måste erkänna att det ändå varit roligt denna gången och jag har lärt mig otroligt mycket. Men nu ska det allt bli skönt med skola igen.
Men det blir ändå tuffa tag. Jag har nyligen fått veta att jag inte klarade mattetentan. Det var ju det jag väntat mig eftersom jag har svårt för matte. Men nu ska det göras om hemma så jag hoppas att jag klarar det nu. Men lite hjälp kanske.

Nej nu får jag springa vidare.

Ha det bra!

Så hoppas jag att vi snart hörs igen.

Mängder med kramar


Idag fick nycklarna till vårt nya hem

Hej!

Idag har det varit en dag med full fart. Jag har startat en vecka av mina tre på praktiken. Dagen har varit lång och seg.

Idag fick vi även nycklarna till lägenheten. Det var pirrigt och se hur det såg ut. Så nu är det första lådorna på plats.

Mamma och pappa var nog lite nyfikna, så det kom på besök. Det var kul att det kom så man stollt kunde visa upp sitt nya hem. Jag tror de tyckte det var bra. Jag lovar att jag ska bjuda på kaffe nästa gång.

I morgon blir dagen samma. Det blir praktik och doning i lägenheten.

 

Ps. Mamma jag fick upp vardagsrumsgardinerna och de blev perfekt. Göra snyggt. Dock hade du rätt igen. De behövdes sys upp lite.

 

Ha det bra.

Massa kramar


RSS 2.0