Jag älskar min inglasade balkong

Kan ni förstå vad jag älskar min balkong. Den 17/2 sitter jag på balkongen och tar min första fika för i år. Jag sitter och svettas, får börja ta av mig lite kläder så jag inte smälter bort. Här är idag 30 grader varmt och jag njuter :) 



Fin alla hjärtansdag present från Jesper

Fick en otroligt fin orkidé av Jesper. Väldigt originell 




Äntligen går vi mot ljusare tider

Äntligen går vi mot ljusare tider. Idag gick jag på en timmes promenad mellan kl 16-17 och det var ljust. Helt underbart. Kvällarna blir genast mycket längre. Så här ljust och fint var det idag när jag gick. Dock hade vi inte vädret med oss så det ser lite dassigt ut. 

Dock var det jävligt halt på vissa ställen. Under tiden jag gick skickade Jesper ett sms. Eftersom jag är kvinna så kan jag göra många saker samtidigt. Så skulle gå samtidigt som jag skickade tillbaka till pöjken. Men dock gick inte detta. Jag låg snart på backen precis utanför Sommarhemmsskolan. Nu är jag helt blåslagen. Ett tips gör en sak i taget och tappa inte fokus på det du gör..... 


Det går sakta men säkert framåt.

Efter nyår tog jag tag i mitt liv. Jag har börjat räkna med viktväktarna igen men även börjat gå mycket på gåbandet. Det har gått bra hittills. På 5 veckor har jag gått ner 3,2 kg. I lördags provade jag byxor som jag införskaffade för ett tag sedan som har legat helt oanvända i garderoben har nu äntligen kommit på. Alltid ett steg i rätt riktning. Då får jag lite sporre att fortsätta.....





Vårfint

Idag var jag uppe på blomsterlandet.  Det fick bli lite tulpaner som pryder lägenheten med lite färg. 


Skall återuppta gammal hobby

Jag tänkte att jag skulle återuppta en gammal hobby. I söndags fick jag syn på att en kompis sålde sin systemkamera. Vi klippte till direkt. Jag och Jesper har länge funderat på att köpa en systemkamera men det har tagit emot, mycket pengar det handlar om. Nu tänkte jag återuppta mitt intresse för foto som jag hade när jag gick i skolan.

Får se vad jag kommer ihåg. Får gräva långt in i hjärnan för att ta fram den kunskapen tror jag.  

RSS 2.0