Kalas

Idag har vi varit på kalas i Lane för att fira fina pappa och syster. Där bjöds det på god mat och smaskig tårta. 

Bilder visar hela familjen samlad och alla fina syskonbarn








En dag i Göteborg

Idag började jag dagen med en bussutflykt till kampenhof där jag mötte upp mina kära kolegor. Vi har haft stängningsdag Idag och tillbringat denna dag på bokmässan. Jag måste säga att det var kul att vara där men vad mycket folk det var. Jag tyckte det var lite för mycket för min del. Men det har varit en upplevelsedag med både besök på bokmässan en hisstur på gothia towers med stekare. Sett både Gardell, luuk, Paulo Roberto och gandalf. Förstår inte varför folk klär ut sig till figurer. Det är läskigt. Våga vägra utklädda figurer och absolut torpnallen. 

Det blev lite nya böcker och spel till barnen 



Nytt matsalsbord

Vi har införskaffat ett nytt matsalsbord till vardagsrummet. Har sparar mina födelsedagspengar tre år tillbaka i tiden för väntan på att något behövligt skall dyka upp, men så har det dock inte blivit. Nu slog vi till på ett nytt matsalsbord. Vi fick stor hjälp av mamma, pappa och kära bror att både forsla bordet och bära upp det. När vi satt på benen på bordet och skall vända det visade det sig att det gått en spricka i bordet. Så tråkigt. Men mio skall komma med ett nytt bord till oss. Hoppas att det snart kommer dock. Vet inte hur länge man bör vänta....



Firar

Idag fick jag ett roligt samtal och det firar vi naturligtvis med skumpa


Roligt i vänners sällskap

Idag har vi varit och haft det bra tillsammans med våra vänner lisa och jocke. vi Startade kvällen på Lindesnäs och sedan blev det en spelkväll hemma. 



Nu är det slut på veckan, nu är det dags för fredagsmys....

Nu är det äntligen fredag igen. Riktigt skönt. Det firar vi med slapp framför teven med de sista avsnitten av rederiet


Mysdag med mamma

Idag har jag tillbringat dagen med mamma. Vi har haft en mysdag på göken. Det blev lite kläder och nya gardiner i köket. Kul med nytt när man äntligen är klar med köket. Fick även en jättefin present av mamma. En vinäger och oljspray. Tack mamma den kommer till användning i matlagningen :)


Toppenfödelsedag

Födelsedagen var toppen. Dagen började med frukost på sängen med fin sång. Därefter kalas med familjen på Orust. På kvällen myste vi med smörgåstårta och självklart egen pressad apelsinjuice gjord i den fina födelsedagspresenten.
Tack för alla gratulationer och presenter


RSS 2.0