Farsdag!

Idag har vi varit och firat vår underbara pappa på farsdag. I Lane bjöds det på god mat och trevligt sällskap. Roligt att hela familjen är samlad. Idag drog vi även lott ang julklapparna och jag fick Linda. Så nu blir det att knugga geniknölarena och hitta på något riktigt bra i julklapp till henne..

Nej nu får jag krypa ner i soffan och njuta av de sista timmarna som kvarstår av helgen.

kramar Kristina


Natur eller estetik?

Ja det är frågan det, jag känner inte att något av dessa tilltalar mig. Nu har jag gått i snart flera veckors tid och funderat på vilken kurs jag skall välja. Biologi, kemi, fysik är inte något som jag har som intresse direkt . Dock är inte bild, drama och musik heller. Det har varit ett svårt val. Pratat med kusinen som läst en av kurserna och förklarade att naturkunskapskursen var det värsta hon hade gjort. Aj då, tänkte jag och bestämde mig ganska snart efter det att det får bli estetiken. Jag får väl spela teater och måla, det som jag älskar mest. Så efter jul blir det dags att skriva B- uppsatts. Undrar om detta kommer att gå vägen?

Jag har nu under veckan börjat en kurs om specialpedagogik. Det är nog första kursen som jag tycker är intressant. Jag kommer på mig själv att jag tycker att kurslitteraturen är intressant och att jag sitter långt in på kvällarna med pluggandet. Jag vet inte vad det har tagit åt mig. Kanske börjar bli sjuk ;) Känns roligt när det är något som jag känner att jag kan ha användning av i mitt arbete som pedagog.

Ha en trevig helg. Nu skall jag fortsätta att fokusera på åtgärdsprogram och massa andra smaskigheter som barn med speciella behov. Härligt en fredagseftermiddag som denna…

Kramar Kristina ♥


En vilodag

Hej på er alla där ute!

Idag har varit en vilodag! vi behövde ta igen oss lite efter helgens äventyr. Dagen startade med en tur ut till torp där vi tittade efter ny julbelysning i vardagsrummet. De förra passade visst inte herrn. Men det blev inget napp på den fronten. Vi fick istället shoppat ett tangentord till Jesper och lite kläder till mig. När vi kom hem stod det mat på schemat. Efter maten så var jag och Lisa  ute på promenad. Jag tror inte vi har setts på 3 veckor. Så nu ÄNTLIGEN fick jag träffat min underbara tjej..

Nu skall jag krypa ner i soffan och kura in mig under täcket och se på några avsnitt vänner....


Ha det bra alla där ute i höstmörkret...


Kramar

pojkarna på besök!

Hej!

Jag har fått äran och förtroendet att passa mosters två små älsklingar. Dagen startade med en tur ut till Stocken för att hämta godingarna. Därefter åkte vi hem och badade samt bakade. Vi hade det mysigt med mycket gos och mycket skratt. Dag två tillbringade vi på Innovatum och därefter en tur till McDonald’s för att avsluta vår utflyktsdag. Därefter var det ett par trötta killar som anlände hos mormor och morfar.....

Bilder ifrån våra två mysdagar!

 

 

 

Att bada var kul. Här kan man sitta länge. Extra kul var det att blöta ner hela moster....

 

 

 

 

Felix satt och byggde ihop sina flygplan och lyssnade samtidigt på Lotta på Bråkmakagatan om och om igen...

 

 

 

Jonatan hjälpte moster att baka kladdmuffins. Det bästa var när man fick äta smeten.. Mmmm vad gott det var





Detta blev resultatet, det var bara att hoppa ner i badkaret igen och ta en dusch






Jonatan hjälper Jesper att laga fredagsmaten. Så vi kunde få lite fredagsmys..







Morgonen efter fredagsmyset. Tre trötta killar som tittar på barnpogram och väntar på att frukosten skall bli klar...





Vi väntar på att få komma iväg på vår utflyktsdag och tar oss en banan medans vi tittar på Tintin..




Äntlingen var vi framme på Innovatum. Här finns det mycket roligt för både stora som små.




Jesper och Jonatan var inne i tidsmaskinen...




Här sitter jag och Felix och bygger en båt för att se vilken som kunde flyta längst i vattnet. Vik var inte så bra på det för båda våra båtar ramlade.





Jag och Jonatan ser vem som är starkast. Han vann så klart.





Oj vad många bollar det var här var roligt att vara. Dock är moster lite trött i benen och ser chansen att vila lite i det snygga vrålåket. 




Jonatan och Felix leker med dom stora legobitarna

RSS 2.0