Planering inför nyårsmiddagen

Idag har Lisa och Jocke varit här på en fika för att planera menyn inför imorgon. Jag tror att det kommer bli en smarrig meny på nyårsafton.


Middag hos oss

Idag har vi haft en mysig middag med mammsen, Pappsen, svärmor och svärfar. Mycket trevligt! Trevligt att träffas allihopa. Tack för de fina presenterna vi fick❤


Kalas Orust

Idag bär det av ut till Orust. Lillkillen blir idag tre år. Stort grattis till Linus.


Äntligen fixas det med lister i kök och hall

Äntligen fixas det med lister i hall och kök. Idag fick jag ned Jesper till byggmax för att införskaffa lite lister. Skönt att snart känna sig klar med renoveringen från i somras. Nu är det bara lite småpill kvar😃


God jul

God jul på er alla där ute 😀


London

Nu är vi äntligen upp väg till London. Skall bli mysigt. Vi har eventuellt tillgång till wifi  på hotellet så jag kommer nog kunna uppdatera här om jag får tid. ha det bra här i kalla Sverige så ses vi igen om några dagar 😀

Kalasdags

Idag skall vi ut till Orust för att fira svärfar på hans stora dag. Helgen har varit lugn. Igår var vi hemma i lane och myste. Fick hjälpa mamma och pappa att få ihop lite pussel 😀
 
i veckan fick jag reda på att jag fått beviljad ledighet under jul. Så tolv dagar ledigt. Det skall bli så underbart. Längtar redan. 
 
Om en vecka sitter vi i London och njuter. Tiden går fort. Ska bli skönt att komma bort. Dock börjar allt resfebern komma krypande. 
 
Igår var jag hos frissan. Bad henne att göra nått nytt, det anammade hon verkligen. Kort, kort blev det. Allt hår är nu borta. Jesper skrattar hela tiden när han ser mig. Hade lite ångest hela dagen igår varför jag klippte bort allt. Men någongång växer det väl ut igen. 
 
Jag har börjat att blogga från mobilen så det kan bli lite tokigt med orden. Ordlistan ändrar lite som den vill och jag har inte möjlighet att se vad jag skrivit fören det är publicerat. detta får ni ha lite överseende med. 
 
Ha en fortsatt trevlig 2 advent 😀

Första advent och redan i stort sett klar med mina julklappsinköp

Första advent och redan i stort sett klar med alla mina julklappsinköp! 
Detta är helt otroligt. Det har nog aldrig hänt förut. Nu skall jag bara njuta av december månad. Idag har jag och Jesper tillbringat dagen på torp tillsammans med alla andra.
 
igår var vi på en tur till Tidaholm tillsammans med svärmor och svärfar. Vi hälsade på hemma hos Linda. Vi gick på julmarknad och Linda visade runt oss på hennes skola. Senare på kvällen bjöds det på smaskig mat. 
 
nu är det söndag igen och söndagsångesten börjar sakta men säkert komma krypande. Denna helgen har gått för fort. Men nu väntar jag ivrigt på lite Ledighet. Men jag får drömma mig bort Att vi om två veckor sitter i London och myser! 
 

RSS 2.0