Ett trevligt gott nytt år.

091231

Hej på er alla!

Sista dagen på året. Nu kan man tänka tillbaka på hur 2009 varit och fundera på hur 2010 kommer att bli. Detta året har familjen utökats med två familjemedlemar. Jag tror att 2010 kommer bli ett bra år. lika bra som detta.

Här kommer lite bilder ifrån dagens bravader.

Vi städar och gör i ordning inför kvällen....

Ballonger måste man ha på nyårsafton





Jesper hjälper så gärna till att städa. gärna framför teven ;)



Idag kom Familjen Årman på besök i snöiga Lane. Det hade deras nya nykommling med sig och han var så söt. Kanske en liten Linus. Det tyckte jag han passade bra som. Han ser ut som en liten Linus. 

Här kommer några bilder på sötingen från Orust.

Här är alla barnbarnen samlade.

Alla barnen

Här sitter Mormor/ Farmor och Morfar/ farfar och är jätte stolta över sina nya barnbarn

Älsklingen fick också hålla lilla underverket. Här två dagar gammal

Sötingen!

Nepp nu får jag gå och göra mig i ordning innan få vi får våra goa gäster.

Jag önskar mina trogna läsare ett gott nytt år och en mycket trevlig kväll.

Massa kramar

Kristina ♥




Bege oss ut till torp och slåss med folk....

091230

Hej hej!

Idag ska jag och Jesper ut till det bedrövliga torp. Man har en förhoppning om att alla människorna nu har handlat av sig.

Jag tänkte att vi skulle ut och handla nått fint till Elinors lille.  Det är så mysigt det där med barnkläder. Helt underbart. Vi ska även in till systemet, där är säkert ingen idag ( nooootttt) sedan ska vi handla lite mat till nyårafton. Nått gott som vi kan bjuda Lisa och Joakim på. Jag tror att Jesper får stå för matlagningen för jag tror inte jag vågar göra någon sådan finmat. Klarar jag inte av att göra husmanskost så ska jag nog inte ge mig an det. Sist jag misslyckades med maten var härom dagen då vi fick sitta och äta mossaca med stenhårda potatis. Jesper fick med det i matlådan och fick slänga det dagen efter för det gick inte att äta. Suck undrar om jag någonsin blir bra på att laga mat. Kanske får bli mitt nyårslöfte.

Nej nu får vi väl bege oss ut för att se om vi är de ända på torp. Hehehehe skulle inte tro det. Ha en bra dag.

Kramar Kristina♥


Moster Idag till en liten pöjk.

091229

Hej på er alla där ute!

Idag har jag blivit moster på nytt. Elinor fick en ( liten ) Pojk idag på ca 4300 gram. En riktig söting.

Idag har jag spenderat min tid i Lane med mys och mycket broderi. Måste bli färdig nu, men har så otroligt mycket kvar på Elins tavla. Hur ska jag hinna undrar jag. Den nya parlveln kanske inte får allt för mycket på sin tavla. Stackars Jesper inte social för fem öre. Jag bara sitter och broderar när vi tittar på film. Det blir väl bättre snart förhoppningsvis.

Ha det bra

Kramar Kristina ♥


Summering av julhelgen!!!

Hej alla där ute!

Hoppas att allt är bra med er efter en denna julhelg. Jag har haft det toppenbra. Mycket att göra men det ska det vara under jul tycker jag.

Förra helgen var jag hemma hos mami och papi och bakade vörtbröd och lite julgodis. Jag och mamma hade det gööör mysigt. Fast det var nog bara jag som tyckte det eftersom mamma sa att vi aldrig skulle baka julgodis mer. Thithi.

Dagen innan jul var jag och hälsade på mitt hjärtegull. När jag kom dit bjöds det på smarrig pastasallad och glögg. Mysigt var det. Sedan fick vi för oss att vi skulle dra hem till mig och baka en kaka som jag skulle ha med mig upp till mamma och pappa på julafton. Efter kakbaket tog Lisa lite cider och jag mig ett glas vin. Vi tittade på tomten är far till alla barnen. Den måste man bara se innan julafton.

Julaftonsdagen bestod av mat på förmiddagen hos mamma och pappa. Hela familjen var hemma det var kul. Vi börjar allt bli en stor familj. Efter god julmat var det julklappsutdelning. Jag fick en popcornmaskin och en volymtång och en yogadvd så jag kan utföra övningarna hemma framför teven. Jag fick även bilder på lilla söta Elin och en jättesöt samlar tomte utav mamma. Det är så kul att få sådan tomtar tycker jag utav samma serie. Det är en toppenjulklapp. Jesper han fick bara verktyg han. Hehe inte kul att vara kille ibland. Han fick faktiskt en mugg också där det står ( I LOVE YOU ) på den ska han ha på jobbet ;)

På julaftonskväll så spelade vi melodifestivalspelet, jag, mamma, pappa och Linda det var kul för jag vann båda gångerna. Det var ett roligt spel.

 

 

 

 

 

 

 

Juldagen bestod av lite plock i lägenheten. Sedan bege sig hem till mamma och pappa i snöovädret.

Annandagen: Jag var hemma hos mamma och pappa. Hela förmiddagen var vi utan ström och det var lite kaotiskt eftersom kalkonen skulle in i ugnen innan familjen kom på middag. Vi fick skjuta upp middagen i några timmar.

Under förmiddagen var jag mamma och pappa ute och skotta snö jag fick göra mig en snölyckta. Dock orkade jag inte göra klart den så den blev halvklar. På eftermiddagen var maten äntligenklar och familjen var på plats. Det var mysigt. Mammas mat är alltid så god.

Idag ska vi åka ut till svärmor och svärfar för att fira jul. Vi ska alldeles strax åka här så nu får jag gå och göra mig i ordning.. Sen som alltid. Men så ska det ju vara.....

Ha en fortsatt bra julledighet.


Kramar Kristina♥


Hej mitt vinterland....

091217


Hej mitt vinterland nu är jag här.....

Gud vilket väder det är ute. Snön den bara öser ner. Det tar aldrig slut. Är nervös eftersom jag MÅSTE ut och köra i morgon bitti. Jag ska till Trollhättan och ha semenarium. Det får man inte missa heller, för gör man det så måste man vänta och göra om den delen nästa år då kursen går, och det vill man inte. Jag hoppas att det snart slutar så att det blir plogat. Man har delade känslor. Visst det är mysigt när det är snö, men allt behöver inte komma på en och samma gång.

Idag har jag varit i trollhättan en stund på en föreläsning sedan var det direkt hem och skriva lite annat som ska in i skolan. Skönt att det är sista dagen nu på ett tag. Därefter så har det varit städning och åter städning. Jag förstår inte hur dammigt det kan bli på en vecka. Det är skönt när det är gjort iallafall. Efter städningen tyckte jag själv att jag varit mycket duktig och bestämde mig för att ta ett bad. Det var jag värd. Jag lade mig ner och bara slappna av med en bra bok. Nu blir det som ett avslut på dagen lite broderi. Mitt mål är att vara färdig med Elins tavla innan nästa kryp tittar ut. Dock tror jag inte att detta kommer hända men man måste ha ett mål.

Idag har Jesper gjort julskinka. Eftersom han jobbar hela helgen fick han göra det idag. Det doftar så gott i hela lägenheten. Jag måste bara ta en smörgås sedan till kvällen. Vörtbröd och julskinka det är jul det. Passar bra idag när snön öser ner.

Nej jag får väl återuppt mitt broderi. Ha en toppenkväll och kör nu försiktigt i morgon. Bättre att köra sakta och komma hem än att inte komma hem.

Ha det bra

Kramar Kristina♥

 

 

 


Julmys

091216

Granen kläds!

Idag hade jag och Jesper julmys. Vi startade dagen med att gå ner till Clas Ohlsson och köpa saker till julgranen. Vi köpte bland annat julgranskulor och julgransfot, glitter mm. Därefter åkte vi hem till brorsan och hämtade hans plastgran. Vi fick ärva den. Mormor och morfars gamla gran så det går i många generationer.

Efter att vi varit hos Mickael och hämtat granen åkte vi hem och skulle klä den. Det kom bara några enda svordommar ifrån Jesper när han skulle sätta i ljusen. Men det gick bra ändå tycker jag, för att vara första gången. Ja, nu står iallafall vår första gran uppe och lyser så fint.

Se själva:

Jesper försöker att sätta i ljusen i granen.

 

Se, den fina skapelsen


Familjedag!

091215

Hej på er alla!

Idag har det varit dagen Det. Det har idag varit begravning för min morfar. Det var jobbigare än jag trott. Det var mycket fint i kyrkan och det blev en fin begravning. Men det blev på något sätt med bekräftat att det är så här det är. Förut har man bara fortsatt livet och trott att han är hemma i lägenheten. Men det är först nu man förstår. Det var mycket jobbig dag. Men man har nu fått ett fint minne ifrån denna dagen.

Idag har jag funderat och känt att jag är väldigt glad att jag har min familj och min vän. Jag är väldigt glad att man kan ha dessa och luta sig imot. Mamma och pappa som alltid ställer upp och finns där. Detta gäller även mina syskon och dig Lisa. Jag är mycket glad att jag har er. Tack för at ni finns.

Efter begravningen idag åkte vi upp till kyrkogården och tittade hur vackert det var med alla blommor runt graven. Det är skönt att veta att mormor inte är endsam längre.
Därefter så åkte hela familjen hem till Lane där vi åt gott och hade det mysigt tillsammans.

Det har varit en mycket ansträngande dag och jag känner mig trött.
Men det är okej ( eller vad säger du Linda)


Jag verkligen väntar nu tills det är fredag och jag inte ska till skolan på ett tag. Att jag hemma i lugn och ro kan sitta och skriva på mitt egna arbete. Det ska bli så skönt. Jag är trött på skolan nu och det sitter verkligen långt inne med att plugga. Men det gäller att tänka en dag framåt hela tiden och inte se det som kommer längre fram. En dag i taget och som Doris säger i filmen " Hitta Nemo" Fortsätt simma, fortsätt simma. ;) Jag tror man klarar allt bara man ger sig den på det..

Nu ska jag gå och kojsa och sussa gott för jag är dödstrött.

Ha det nu bra alla där ute.

Kramar Kristina ♥


♥" Morfar du kommer alltid att finnas i våra hjärtan, Vi tänker på dig" ♥

Äntligen Internet!

091213

Hej på er alla!

Nu har vi ÄNTLIGEN fått tillbaka internet. Det gick mycket fortare att byta bolag än att vänta på glocelnet. sicken skit. Nu kan man äntligen få vara med i verkligeheten. Det är så skönt.

Detta har varit en helg med fart och fläckt. Det är kul att det händer nått.
I fredags när jag jobbat sent på sommarhemmet kom jag hem och ett bad var upptappat därefter fick jag en tre rätters middag. Vi hade det så mysigt. Sedan blev det monopol för hela slanten. Det är så kul att spela det eftersom jag alltid vinner och det bästa är att jag vinner över Jesper. thithi.

Igår ( lördags) Så var vi på stan och kollade in julmarknaden. Vi var och stötta Familjen Johansson. Sedan gick vi lite på stan men vi fick gå hem för det var så mycket folk så allt var bara jobbigt. Sedan kom syrran på besök hon hade med sig en jättesöt blomma som passade perfekt i vårt kök ( tack för blomman). Det var kul att Linda kom och hälsade på. Kul att få visa upp våran lya. Vi fikade och hade det mycket mysigt.

PÅ kvällen så var vi bjudna till brorsan. Vi skulle ha åkt till Göteborg och gått på Liseberg men vi orkade inte det så vi gick över till brorsan och drack glögg och spelade syper mario på wii. Det var kul.

Idag så ska vi åka hem till mammsen och fira lite lucia.. Träffa familjen. :) Det känns som evigheter sedan.

Nej nu får vi dra oss.

Vi hörs av snart igen för nu kan jag ju skriva när jag vill för vi har INTERNET!!!!!!!!!!!!!!!!!! thithi

Kramar Kristina ♥

Hata glocelnet

091210

Hej på er allesammans!

Nu var det länge sedan jag hörde av mig. Men det är inte lätt när man inte har  internet. Jäkla glocelnet. Vi har väntat i över en månad och inte fått tillbaka det. Nu när jesper  ringde skulle det ta ännu längre tid. Vi blev för trötta på detta och ringde och sa att vi inte längre var deras kunder. Tröttsamt. Så nu har vi valt ett annat bolag som kan hjälpa oss och det går säkert mycket fortare att koppla in. Men det är så tröttsamt eftersom man inte riktigt kan sköta skolan. Hela min utbildning handlar om att ha internet, så man har ju hamnat lite på efterkälken.

När vi flyttade in i vår lägenhet så var kontakten inne i badrummet helt sne så man fick tända ljuset på tvären. Men hyresvärden fick komma och ändra det. Men igår så storstädade jag i hela badrummet och kom när denna ljuknapp. Då ramla hela alltet ut. Vad glad Jesper blev när han kom hem och jag visade detta. Den går ju inte att trycka in den heller så vi har ett litet problem. Men det är trevlig när det hänger ut lite oxå ;) Vi får se om Jepser kanske kan fixa det. Jag tror jag tror att Jesper tycker om att bo ihop med mig för att han har alltid saker att göra. Thithi. Det händer alltid något hos mig.

Idag har jag varit och klippt mig. Tidigt fick jag tid. kl 9.00. Jag tänkte att det passade bra eftersom jag är någorlunda morgonpigg. Inte denna dagen dock. Vaknade av klockan men somnade snabbt om igen. Jag vaknade till igen när klocken var halv nio. Vilken stress det blev. Det är tur att man bor där man bor så det är nära till allt.
Ut från frisören gick jag med en frisyr som såg ut som en pudel. Det var volym upp till kina och med lugg. Jag såg ut som en fotboll. Hoppas att det ser bättre ut efter en dusch. annars sitter jag i skiten

Usch det är så mycket i skolan nu att man snart ger upp allt. Det är mängder att göra och grupparbete på detta. Det gör ju saken inte bättre att gruppen inte funderar heller. Surt. Men det är snart jul. Skönt. Då kan man endast koncentrera sig på sitt eget arbete. (som man ännu inte hunnit att börja med det heller)

Jag har iallafall handlat klart alla mina julklappar. Det är sååå skönt. Inte behöva stressköpa det i år. Utan nu ska jag bara njuta av julen.

Nej nu får jag ta och plugga och passa på att surfa lite på internet. Passa på när man nu är hemma i lane. Man vet aldrig när det blir nästa ggn.

Ha det bra alla där ute.

Kramar






RSS 2.0