Nu vill jag ha vår!

Hej!

Nu börjar till och med jag att tröttna på vintern. Nu får de bli vår. På med gympaskorna, in med påskliljor och ut med möblerna på balkongen. Just nu handlar det bara om att drömma. Kanske inte så lägligt att tänka kring dessa banorna just nu när det är - 15 grader ute. Men drömma måste man..

Nu börjar det att närma sig.  på torsdag drar jag och mamma till Ullared. Jag längtar, jag har fixat en chaffis ifrån museet och hem så nu står det shopping på listan..

Nej nu blir det en långpromenad i den underbara solen och den bitande kylan. Har återigen slarvat i helgen så nu är det hårdkörning igen..

Ha en bra dag

mysdag!

Hej på er!
Vilken mysdsag det har varit idag. Först blev det en långpromenad i den underbara solen och när vi var hemma igen så ringde det på dörren. Där stod mamma med semlor.. Underbart. Det var smaskigt. Kul med besök det händer inte ofta,  så det var riktigt roligt med lite besök. Det gjorde du bra mamma. Ett bra beslut. Efter en fika med mamma bar det iväg till orust för lite lunch och ännu en semla. Mumms. Sicken dag, har överskridit pointsantalet till max men det var det värt. Man måste ha sådana dagar med.  Dock är dessa dagar oftare och oftare nu för tiden. Men man lever bara en gång :)

Tack mamma för de goda semlorna. Det var toppen mysigt att du kom det får du göra oftare.

Har kommit förbi mitt delmål

Hej på er alla!

Äntligen har jag kommit förbli mitt andra delmål. Idag har jag vägt mig Yttligare en gång och det är så underbart att se hur man minskar i vikt. Det som jag kämpat så mycket med förr går så lätt nu. Jag har under mina 5-6 veckor minskat 5 kg så nu är det ett steg närmare målet. Bara 4 kg kvar. Helt underbart. Det är kul att se att det minskar eftersom man orkar kämpar mer.  jag har ännu inte märkt någon förändring på kroppen ännu, kommer nog kanske. Det är väl svårt att se på mig själv också.
Det är underbart...

Ullared

Äntligen!

Den 24 / 2 åker jag och mamma till Ullared. Det skall bli mysigt och samtidigt kul att få komma ut lite. Så här skall de bli shopping på högsta nivå. Jag säger som Lisa; Det är ett bra datum för man får ju pengar igen dagen efter, då hinner man inte märka att de är slut. Hehehe jag skall gå efter hennes filosofi.










Jag hoppas att få träffa på min idol, för att 80 - talet är ju ändå bäst...

http://www.youtube.com/watch?v=jW3pVZtaOPQ






Yippi!

Hej på er alla där ute! nu var det allt riktigt länge sedan som jag uppdaterade bloggen. Det finns ingen tid till detta. Jag förstår inte vart alla timmar tar vägen på ett dygn. Jag önskar att det fanns mer av dessa så man hinner göra lite mer än vad man hinner idag. men det blir säkert bättre ju närmare våren man kommer. Nu är ju snön snart borta iallafall så jag ser ljuset på eländet.

Igår fick jag reda på att jag klarade specialpedagogskursen. Jag kämpade länge med mitt åtgärdsprogram och la ner ett antal timmar på det. Jag har aldrig varit så osäker på ett arbete som jag var med detta. Man undrade vad som var rätt och vad som var fel. När vi hade opponering hade alla skrivit olika så det gjorde inte sakern bättre. Men det är skönt att ha klarat kursen för då är man ett steg närmare målet. Och jag kan bara säga att jag längtar dit nu, börjar bli riktigt skoltrött, fast det är väl kanske inte så konstigt heller. Ju mer tid man tillbringar på praktiken desto mer vill man bara ut i verksamhet.

Ikväll skall jag och Jesper på bio. Minns knappt när vi var det sist. Det skall bli mysigt. Denna helgen är en riktig slapphelg. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Det behöver jag. Vila upp mig lite och samla krafter....


RSS 2.0