En härlig kalasdag! <3

090926


Idag har det varit kalas för hela slanten. Vi åkte hem till Lane för att fira lilla pappsen och systra min som fyller år i veckan som kommer. Det bjöds på god mat, härlig tårta och trevligt sällskap. Vi fick äta mammas specialite. Fläskfile med potatisgratäng. Det måste vara min favoriträtt. ( men bara när mamma gör den) Försökte för inte så länge sedan men det blev inget vidare. Det blev som allt annat. Smaklöst och till intentsägande. Det är allt tur att man kan åka hem till mamma och äta lite gott...

När vi kom hem så var det plock i lägenheten för fulla puckar. Det såg ut som hej kom och hjälp mig. En lägenhet med tvätt över allt. Det får mig att känna lite panik...
Sedan blev det film. Björnbröder. Jag skulle visa Jesper hur rolig filmen är. Jag kom nu på att det ej är någon klassiker, bara lite smårolig här och där. Det var faktiskt så när man såg den att man ställde sig frågan varför sitter jag och ser detta???

Sedan blev det dags för mat igen. Känns som om jag inte har fått gjort nått annat idag. Det blev kräftskärtar och bandspagetti. Det smakar bättre än vad det låter. Vi satte på en annan film efter maten. Dumpa mig. Se inte den. Den var nog den tråkigaste film jag varit med om synd för det var otroligt många bra skådespelare med jag blev väldigt besviken.

Därefter gick Jesper ut på krogen. Själv kan jag inte riktigt tänka mig att gå ut nykter till fulla människor kl 23 när det har hållt på hela eftermiddagen. Så istället för att utsätta mig för det ska jag krypa ner i en nybäddad säng med manglade lakan som jag fick göra hos mamma förra gången jag var uppe i Lane. Så nu kommer jag att sova som en prins om inte Jesper kommer hem och väcker mig dvs.. men han är förvarnad.

Nej nu ska jag sova för i morgon blir det Överby med mammsen. Det var evigheter sedan jag var där så det ska bli riktigt roligt. Kanske kan hitta nått till den nya lägenheten. Det bästa av allt är att Jesper inte ska säga att det är onödigt och att vi  ska spara pengar. Nepp har han gått ut på krogen och spenderat ska baske mig jag det med :) Så överby, här kommer JAAAGGG

Tack ännu en gång mamma och Elinor för otroligt god mat. Tack för den fina blomman som jag fick. Blev perfekt på köksbordet. Dock passa inte krukan så måste shoppa det i morgon...

Här nedan kan ni se bilder ifrån kalaset.

Ha en fortsatt bra kväll och sov sött för det ska jag göra. jag ska Slumra till Svensson , svensson...

Bye Bye baby.






Mina kära syskon. Fråga mig inte vad Mickael gör, så typiskt honom. man blir inte förvånad längre :)








Jesper, Fredrik och mamma är mätta och belåtna.











Felix var fullt upptagen med att leka i lekrummet hela dagen.









Helena hade växt till sig en del. Här ser hon trött ut efter allt kalasande. Hon får ta igen sig i en stund.









Här är lillkillen. Han hittade utklädningskläderna. Och han var sååå söt så.









Han hittade även en mössa som dockorna vanligtvis brukar ha. Men vad gör det. Söt blev han iallafall.







Mammsen och Pappsen




Nu är hösten här

090920



Nu är hösten här. burr. Idag startade jag dagen med att rensa i garderoben. Jag tog bort sommarkläderna. Därefter åkte jag hem till Lane och där har jag tillbringat hela dagen. Jag ska sussa här på lugna landet.
Jag och mamma var på promenad idag och det var så kallt. det regnade och blåste. Löven flög runt i luften och det luktade höst. Idag har jag även ätit min första apelsin. Mumma. Så nu behöver man inte fundera längre för nu är hösten här och för att stanna.

I morgon är det praktik igen i två veckor. Jag hoppas på lite jobb så att det blir roligare att vara där. Hoppas att denna tiden går fort.....

Nej nu ska jag gå ner igen och mysa framför teven till Wallander tillsammans med mamma och Pappa.

Kramar på er där ute i mörkret!


En heldag i Lane!

090919

Idag har vi tillbringat dagen i Lane. dagen började med att vi åkte upp till Lane tidigt. Vi följde med pappa ut i skogen. Vi hittade mycket kantareller som vi ska ha hela vintern. Tack pappa för att du ville följa med oss ut idag.

Sedan efter mammas goa mat och kaffe så fick vi rensa denna underbara svamp inte alls lika roligt. När det var gjort åkte vi upp till Lanevallen och tittade på när brorsan kämpade hårt på planen. Det var gott att sitta där uppe i solen.

Nu sitter vi här mätta och goa efter god thaimat :)

Nu blir det soffa, täcke och bra film. ha det bra!

Kramar




En eftermiddag/ kväll rättare sagt 2 timmar med många svordommar bara för att få upp tre spootlights

090918

Hej på er igen!

Jag måste bara säga att spootlighten är uppe. Alla tre. Kablar och sladdar högt och lågt men det spelar ingen roll just nu. Det får vi ta tag i när vi flyttar. Men gud vad snyggt det blev och vad gott det gjorde. Vi behöver ha lite ljus i vår lägenhet. Det är det sista veckorna som vi känner av att det är mörkt inne.
Men vad många svordommar det kom ifrån Jepser idag. Det var länge sedan jag såg han så arg. Hehehe inget fungerade där en stund. Hahaha just nu när jag sitter och skriver ramlar alla sladdar ner som jesper har satt upp med silvertejp. Jag reagerar inte på lösningen med silvertejpen. Skillnaden är väl färgen. Är van vid svart tejp. eller vad säger du pappa???? ;) Istället för att fixa till det direkt. Pojkar.....
Ja ja bra blev det och det är det viktigaste.
Jag är hel nöjd Jesper du var jätteduktig. Och det blev sååå pent.

Nej nu ska jag gå och sussa. Sov gott alla där ute

Natti Natti

En heldag i Göteborg

090918

Idag har vi tagit en tur till Ikea för att införskaffa lite nytt till vår nya lägenhet. Men vi hittade dock inte så mycket. Lite bra att ha saker. Vi köpte spootlight till att ha över vår svarta hylla så att det ska lysa snyggt ner över teven. Men just nu sitter jag här och skriver som jag samtidigt hör många svordommar av Jesper. Nu är vi inne på att montera ner det igen och inte sätta upp det fören vi flyttar. Tror det är ett klokt val. Men han får kämpa på ett tag så får vi se sedan.

Idag har jag faktiskt försökt ännu en gång att slå ihop en kaka till min lilla mamma. En banankaka. Fungerat sådär bra. Men jag tar mig. Blev inte helt misslyckad iallafall :)

Vi pratade på att dra på oss tjocka kläder och långa stävlar för att bege oss ut i skogen i morgon för att plocka svamp. Hoppas att vi inte ska gå vilse. Vi kanske hinner ändra oss innan morgondagen.

Vill även bara informera att vi ej längre är socialfall. Tack Linda för all hjälp du har lagt ner för oss under veckan. Vi är väldigt tacksamma.

I onsdags var en toppendag vi fick både lägenhet och Jesper fick jobb. Hoppas att det vänder snart.....

Ha en fortsatt bra fredagskväll alla därute..

Kramar

En mysig dag tillsammans med lilla mamma.

090913

Hej!

Idag har det varit en mysdag med mamsen. Vi böjade dagen i Lane där vi solade och myste med kaffe och kaka. Sedan gick vi strandpromenaden. Vi gick och gick och kom fram till rödön. På tillbakavägen tog vi en kaffe på snäckan. tack för fikan mamma.

Så dagen har bestått av mys och kaffe känns det som :)

Nu är det måndag i morgon IGEN. Aldrig annat och skolan börjar. Hård vecka framöver.

Ha en topppenkväll.

Kramar




Fy vilken dag!

090909

Hej på er alla!

Vilken dag detta har varit. Jobbat på förmiddagen och dagen har varit såååå seg. När jag kom hem hade vi fått ett brev om att dessa jäkla grannar har klagat på oss ang lördagen. De hade exakta tidpunkter om allting. De visste till och med vilken tid vi gick till stan och inte nog med det. Det står att vi tog taxi... Inte dåligt att hålla reda på allt. Dock fick vi klagamål på att några varit utanför och fört väsen och hittat på en massa hyss. Jag är helt säker på att det vill bli av med oss och passar på när vi gör nått fel. Det stör mig. Han säger till oss hela tiden när han stört att vi ska komma och säga till. Men han kunde inte det själv. Men hämden är ljuv. Nu behöver inte vi vara snälla mer.

Idag har vi varit och kollat in världens finaste lägenhet. Det var en trea centralt. Hela lägenheten var ny tapiserad och mycket fin. Men tyvärr så förstör jag allt igen med min ekonomi. Jag är såå trött på att aldrig kunna hjälpa till med nått. Man bara lever på andra är trött på det. Men det är så svårt för jag vill inte bo här. Det k'nns inte bra. Får ont i magen varje gång man tänker på det.

Nej nu ska jag snart krypa ner i soffan och se på Idol. Ha en bra kväll.
Kramar kristina

Redan tråkigt, hur ska man klara sig då???

090907

Hej på er alla!
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Det har gått i ett här. Tiden har inte riktigt funnits. Men det får bli ändring på det!

Nu är det måndag igen, det är aldrig annat. Denna helgen har sprungit iväg. Först var det torp med syrran på fredag och lördagen var det party hemma hos oss. På söndagen fick jag trottsa illa måendet och gå upp ur sängen för att göra tårta till mitt kalas som jag hade i Lane. Det har verkligen gått i ett....

Jag har varit i skolan idag. Det är sååå segt. Man har ingen ork och känner inte alls att det är roligt längre. motivationen är på noll. Men det har nog med det att det är matte och där försvinner jag direkt. Jag förstår inte... Ska bli skönt när denna kursen är över i januari.

Idag fick vi nya studiegrupper och jag kom inte med Maria :( Hon som jag umgås mest med och som jag trivs med. Dock hamnade jag med de ifrån vår gamla klass. Men allting medför att det blir svårare direkt. Jag och maria och en annan tjej  samåker. När vi ska sitta i studiegrupperna får jag köra själv eftersom vi ska träffas mycket tidigare. Så detta blir inte så lönsamt... Otur.

Nej nu ska jag gå och förbereda maten till Jesper när han kommer hem nu efter jobbet.
Jesper ringa på den lägenhet som vi fick erbjudande om. Vi ska titta på den på onsdag. Hoppas att det inte är fin för jag har inte alls råd att bo där. Men jag vill härifrån så det är svårt.
Grannarna under oss som flyttade in efter oss har redan flyttat. Det säger en del......

Här nedan kan ni se bilder ifrån i Lördags.





Jag är på gott humör




Jag och Jesper





Jesper är på topp





Nu i efterhand ser drinken väldigt gräslig ut. Men jag ser nöjd ut så varför klaga...




Förste drinkblandare



Ha en fortsatt bra kväll.

Kramar Kristina

En trötter tjej

090903

Hej på er alla!

åååå idag är jag en trötter tjej. Denna veckan har varit tuff. Mycket nytt inom skolan. Bara gå till skolan och gå jättelånga dagar. Idag har vi haft heldag och inte nog med det. Matematik på eftermiddagen. Jag fatta ingenting. Jag satt som ett fån. Och jag undrar om det var matematik mot grundskolans tidigare år? Detta kommer inte alls att gå bra. Jag är orolig inför tentan. Jesper får försöka att tjata in det i huvudet på mig..... ( om det nu fungerar)

Nu sitter jag hemma i Lane och gottar mig. Har precis suttit och ätit lite mat.

I morgon ska jag umgås med min syster. vi bestämmde att vi skulle gå på torp en stund. Det får nog bli både plugg och slappardag i morgon.

Ha det bra!

Födelsedag

090901

Hej på er alla där ute!

Idag är det min födelsedag. Den har varit toppen. Dagen började med sång och frukost på sängen av Jesper. Det var fint gjort tycker jag ( Även om jag själv bestämmde att han skulle komma med frukost på sängen) men det är tanken som räknas.

Jag åkte till skolan på eftermiddagen. Men det ända jag kunde tänka på vad jag skulle få för överraskning av Jesper. Han hade varit så hemlighetsfull och konstig hela dagen. När jag kom hem hade han förberätt en helt otrolig middag med förätt och fläskfile med potatis som varmrätt och choklad till efterätt.

Direkt eftråt kom mamma och pappa på besök. Jag fick ÄNTLIGEN en orkide. jag hoppas att jag kommer att klara den. Jag har alltid önskat mig en sån blomma, jag tycker de är så vackra. Jag har alltid varit avensjuk på Elinor som har så fina blommor i hela huset. Inte nog med att jag fick blomman,den var en lila också.Den var Jättefin . Den står mycket fint i fönstret och fyller sin plats.
Det var kul att mamma och pappa kom och hälsade på. Det känns tomt att inte ha dem här hos mig på min dag. Det har ju varit så i 21 år innan. Så jag uppskatta det väldigt mycket att de kom och hälsade på. Då var dagen fulländad.

Det var kul för Jesper hade pratat med sin mamma med så hon kom också på besök. Det var en rolig överaskning. Det är alltid kul att få besök. Utav Annikki, Hasse och Linda fick jag jättefina örhängen och ett halsband. Jättefina. Köpt uppe i Nora på deras marknad.

Utav Jesper har jag fått 10 kr så jag kunna unna mig att köpa en stor kaffe på högskolan väst. Sedan är Jepser helt tokig. Jag fick en ny mobiltelefon av honom. Jag ska få åka och titta på den i morgon. Han visste inte vilken jag ville ha så jag skulle bestämma mig i morgon. Han är helt knäpp.

Jag har fått en så otroligt stor blåsa i munnen. Så jag kan knappt äta. Det är helt svullet på tungan och går upp i örat. Mamma hade sett på teven att man skulle sköja munnen med en brustablett. Jag var tvungen att prova detta. Det var bara det att det jäste ju i munnen så man kunde inte gurgla utan man fick sputta ut det för att det växte i munnen. Jag fick kletat på lite smärtstillande salva också. Men det var effektivt faktiskt. Blåsan sprack och gör inte lika ont. Det är ett tips till er.

Jag vill tacka alla underbara människor som har uppvaktat mig idag. Det var kul att se att det är många som bryr sig. Tack för allt.
Ha en fortsatt bra kväll. Nu ska jag krypa ner i soffan och vem vet kanske få lite fotmassage

Kramar Kristina

RSS 2.0