Påskfirande hos Lisa och Jocke

Påsken firades hos Lisa och Jocke där det bjöds på mycket smaskig mat och ett trevligt sällskap. För pojkarna fanns det även lite tid för ett bad.

Tack Lisa och Jocke för en mycket trevlig kväll!


Skönt med sommartid

Jag måste säga att jag gillar sommartid. Skönt att det är ljust ända till ca halv åtta. Blir lite mer fritid. Det gillar jag :)


Glad påsk

Jag önskar alla en riktig glad påsk :)


Helg


ÄNTLIGEN lite ledighet

ÄNTLIGEN är det långledigt, det behövs verkligen. Det bästa med ledigheten är att inget är planerat utan jag skall bara ta dagen som den kommer.... UNDERBART!

En dag i Lane

Hej på er allihopa!
 
Idag har dagen tillbringats i Lane. Där nästan hela familjen var samlad, bara brorsan med familj som saknades. ÄNTLIGEN fick jag träffa mina underbara syskonbarn. Det har inte blivit att jag sett dem på jättelänge och jag har saknat och saknat. Jag har haft dåligt samvete att jag inte har sett dem på ett tag och det kändes i mosterhjärtat när minstingen kom och frågade vem jag var. HAHAHAHA han är för rolig :)

Tapetletardag

Vi har börjat att titta på tapet till vardagsrummet. Vi ( jag) känner att det är dags att göra klart det sista rummet i lägenheten och ta bort den bajsbruna väggen. vi har tänkt oss en fondtapet. Men Detta var lättare sagt än gjort att hitta något som passade. Fortsättning följer....


Börjar att växa på Fritjof

En vecka senare och både tomaten och gurkan börjar växa och ta form. Dock är problemet att vi odlat för mycket. Vi Trodde inte att allt skulle ta sig. Vi har nu tretton tomatplantor på gång. Kanske är lite mycket på balkongen. Är det någon som vill ha är det bara att säga till.


Införskaffat mig ett par nya skor

Har idag köpt mig ett par nya promenadskor. Skall bli skönt att slippa få ont i fötterna. Det bästa är ju att de är lila också ;)


Äntligen fredag

Jaha då var det äntligen fredag igen


Här skall odlas

Vi hoppas på att det kommer att bli grönt på balkongen i år. Idag har jag och Jesper sått både gurka, tomat, paprika och chili. Antingen blir det mängder av plantor eller så kommer det inte bli något av det. Men alltid är det kul att prova


En nytvättad pärla

Första tvättningen för i år. Pärlan blev så fin så. Någon som är intresserad av att köpa den?


Vår


RSS 2.0