Höst, höst, vinter, höst, höst. Vad är det egentligen?

Hej på er alla där ute :)

Idag har det varit en effektiv dag. Jag var uppe tidigt idag för att plugga. Fick gjort en hel del så nu ligger jag någorlunda bra i tiden. Känner att jag nog hinner med denna gången också. Därefter blev det en promenad i stan med underbarar mammsen. Det var mysigt, att gå på promenad i stan. Sedan när jag kom hem ifrån promenixen så höll Jesper på att ta ner utemöblerna till källaren. Depp, nu är det höst. Även om man inte har gått ut och satt sig på balkongen det sista så har man ändå haft valmöjligheten. Nu är det så definitivt. Det är bara att vänta in vintern. Kanske inte behöver vänta så länge vem vet?

Allting känns så mycket lättare nu.. Jag har använt mig av viktväktarnas metod för att gå ner i vikt. Detta är något som passar mig. Man äter hela tiden och går ner i vikt. Perfekt för mig, eftersom jag hatar att vara hungrig. Resultatet är nu efter 3 veckor 4,6 kg. Det känner jag mig väldigt nöjd med det faktiskt. Jag har börjat att simma också. Dock har jag bara gjort det en gång men det är något jag känner att jag skulle kunna få in som rutin nu under vintern. Bara att ta sig ner till badhuset en gång i veckan. Då känner man sig lite stollt över sig själv. Hoppas snart på att få med Lisa så att man samtidigt får lite sällskap. Känns mycket mer lättsamt.

Nej nu får jag gå och strosa runt här lite. Har dödstråkigt känns som om jag klättrar på väggarna så jag slår vad om att det blir lite städning och plock ;) typiskt mig när jag har tråkigt....

Ha det bra så länge!

Kramar ♥

Höst

Herregud nu var det länge sedan jag skrev. Måste bli bättre på att uppdatera min blogg. Dock finns det ingen tid över. Mycket utav min tid försvinner till att plugga just nu. Eller så beror det på att jag aldrig tar mig tid till det... Hoppas på att tiden räcker till mer nu när hösten är här och när man sitter mer innomhus.

Usch nu är verkligen hösten här, man märker av det mer och mer. jag tror att jag har väldigt svårt av hösten. Jag kan inte känna mig lika glad och jag tycker att det blir mer stress. Det blir mörkare ute och allt är bara depp. Men samtidigt kan jag njuta av denna tiden också. Då man tänder värmeljus och en solig dag då man är ute på promenad och man kan se hur alla vackra färger som speglar sig mot varandra. Det är både positivt och negativt med höst.

Det är så otroligt mycket i skolan nu också. ALLTID i början av en kurs tänker man tanken att detta kommer att bli en riktig glidarkurs och att det är slappt och skönt att gå i skolan. Men så kommer slaget rakt i ansiktet. Nu sitter man här flera timmar om dagen och skall få ihop allting som skall göras i ren panik. Det är tråkigt när det blir så för man hinner inte att reflektera kring sakerna man då åstakommit.

Nej nu skall jag skutta vidare ifrån datorn rakt ner i soffan för att beskåda utröstningen i Idol. Jag tycker att det är lite tråkigt nu. Det är otroligt bra artister mer i år och man har ju självklart sina favoriter men jag tycker nog allt att det börjar bli lite uttjatat, det skulle kunna kvitta. Men lite social får man väl vara. Hur social jag är, kanske är en fråga i sig då jag införskaffat mig Mia skäringers bok dyngkåt och hur helig som helst. Hum, Jesper sitter och tittar på Idol och jag ligger och läser vid sidan av. Socialt????????

Nej nu får jag verkligen skynda mig att skutta iväg....

Ha det bra alla cybervänner.....


RSS 2.0