Minigolf

Idag tog jag och Jesper en cykeltur bort till minigolfen på söder. Jag har aldrig spelat minigolf och startade spelomgången som nybörjare. Dock tycker jag att det gick bra då jag på första banan slog en hole-in - one. Men ju längre vi kom dess då dåligare blev jag. Det var roligt att prova på, dock får jag träna mer innan jag blir ett proffs. Men det kommer nog bli mycket spelande i sommar.

Som ni kanske redan har förstått så vann jag inte utan det gjorde Jesper. Men jag tror att han fuskade och det ledde därför till bättre poäng.......

Midsommar

Hej svejs!

Vilken midsommar det blev. Utan något planerat slutade kvällen hos våra älskade vänner Lisa och Joakim. Hos dem bjöds det på god mat och många underbara skratt. Under kvällen spelade vi kubb och hade det riktigt trevligt. Jag och Jesper tackar för en underbar kväll.

Efter denna kväll kommer jag att leva några minuter längre då jag skrattat mig till träningsvärk i magen. Nästa gång är det vi som får bjuda igen. Blir svårt att slå men vi får ge det en chans.

En långpromenad med mamma!

Idag har jag och mamma gått strandpromenaden. Vi gick ända ut till Lindesnäs resturangen. Vi skulle se om vi kunde boka bord till vår tjejkväll. Men dock var det inte en " buffe" kväll så vi får boka om det till nästa fredag. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)  När vi gick tillbaka stannade vi till på cafe snäckan och tog oss en kaffe och en glass. Det var en mysig eftermiddag! Det var länge sedan bara jag och mamma hittade på saker. Det var riktigt mysigt. Kan man leva på länge. Tack mamma för en mysig eftermiddag!


Godkänd!

Idag har jag fått reda på att jag blivit godkänd på min tenta! har nu avklarat 2 år av min utbildning. Endast 1½ år kvar. Nu har jag sommarlov på riktigt och det är riktigt skönt.

Ha det bra i sommarsolen.

Kramar

Helgens bravader

Hej på er alla där ute!
Hoppas att allt är bra med er. Här är det toppen. Lite trött bara. Jag har påbörjat sommarjobb på sommarhemmet. Fyra veckors arbete framför mig. Det är toppen. Jag får vara ute i solen och ha det bra. Men det är stor skillnad på att gå i skolan och arbeta. När jag gick i skolan var jag inte trött på kvällarna och har hela tiden tjatat på Jesper när han är trött och somnar hela tiden. Men nu är det ombyta roller. Nu är det i stället jag som ligger i soffan och sussar.

Helgen har varit lugn. Ledigheten startade redan i fredags då jag och mamma åkte till Orust och tittade till Felix, hans första skolavslutning. jag blev tårögd för han var så duktig i kyrkan. Han växer så det knakar.

I lördags var vi hemma i Lane på Kalas. Min älskade mamma fyllde år. I Lane bjuds det på underbar middag och mys.  vi var även i Trollhättan och Bowlade tillsammans med Lisa och Jocke på kvällen. Det var mysigt. Dock vann jag inte, kom näst sist men det gör inget bara glad att jag fick vara med och spela. Efter bowlingen åt vi mat.

söndagen var en slappardag. vi fick donat här hemma. Jag ville möblera om och flyttade runt saker i hela lägenheten. Det var bara det att på kvällen så stod allting på sin vanliga plats igen. Det är bäst när allting står där det skall stå. Förändring är inte min grej. I söndags var faktiskt jag och Jesper ute och sprang tillsammans. Det var kul. Jag trodde att jag hade bättre kondition än Jepser men så var inte fallet. Jag blev mycket trött. Vi var även ute och sprang tillsammans igår. Inte dåligt. Idag har vi dock en vilodag men i morgon är det dags igen. Mamma har lovat att bjuda oss systrar på middag eftersom Linda varit så duktig och slutat röka samt Elinor. Samtidigt som mamma har lovat mig en middag då jag gått ner 10 kg. Så jag får väl lägga på ett kol nu om jag skall hinna detta inom 2-3 veckor. ;) Men träningen har faktiskt redan gett resultat jag har gått ner 3 kg och några cm runt midjan och det är toppen. Jag mår bättre och bara det är ett plus. Jag hoppas att folk kan sluta upp med att fråga när det är dags för mig att få barn. De tror att jag är höggravid. Tröttsamt.

Nej nu skall jag förbereda inför morgondagen.

Ha en fortsatt bra kväll

Kramar kristina ♥

Morsdag

100530

Idag åkte vi upp till mamma för att fira henne på morsdag. Där träffades hela familjen Olsson. Det var trevligt. Hemma i Lane bjöds vi på god mat och mys. Jag och Mickael gick med grabbarna för att titta på Hästarna mm.
Här kommer bilder ifrån dagen...


Pappa har fullt upp.

Här är vi alla samlade

Fredrik var också med.

Mickael och Helena

Jonatan

Felix

Mamma och Elin

Vi gick bort till hästarna

Killarna ger hästarna mat.

På väg hem igen. Det tog lite tid, det är små ben att traska med.

Elin och Linus leker.

Lilla Linus som är så glad.


Ha det bra!
kramar Kristina ♥

Tjejkväll

100610

Hej på er alla där ute!

Nu var det OTROLIGT länge sedan jag skrev här, men tiden har inte riktigt räckt till. Det har varit både examination och jobb om vart annat. Man får ta varje tillfälle man får när det uppkommer jobb. Jag har haft tur denna vår. Det känns bra när man får komma tillbaka. Jag trivs så himla bra på sommarhemmet . Bra personal och snälla barn. Precis innan examinationen så hade jag praktik och den tiden bara flög i väg. Jag har bytt handledare och fick då chans att vara i samma klass hela dagarna. Det underlättade för mig i mitt arbete. Jag börjar längta tills jag skall ut i verksamheterna nu.

Så som ni förstår så har ni inte missat så mycket då mitt liv bestått av plugg och jobb, men lite annat har jag även hittat på.

TJag och Jesper firade två år tillsammans för någon månad sedan. Då åkte vi till Buddy´s i rollhättan och bowlade. Där fick jag även god mat. Det var en mysig kväll. Jag tycker att det är roligt att bowla också så bättre kan det inte varit.

Jag hade lite tjejkväll här för några veckor sedan. Då kom Lisa och Linda. Vi lagade mat och såg på slager festivalen.

Här sitter vi och äter maten vi tillagat

Efterätten serveras i soffan framför teven.

Min underbara tjej Lisa

Kramar / kristina ♥


RSS 2.0