En mysdag med mamma på torp!

100130

En mysdag med mamma på torp!

Idag har jag och mamma varit på torp och haft det supermysigt. Det var kul för det var så länge sedan. Den sista tiden har det kännts som om man aldrig hittar nått roligt.Allt är bara samma hela tiden. Sedan så får man vänta tills rean är över för där finns bara xs och s och det går ju inte alls.  Men idag känndes det som om vårkläderna börjar komma in. jag hittade en tröja och en klänning ( dock var denna på halva reapriset så jag gjorde ett fynd, tror dock att denna måste hängt fel när det inte var det stolekarna som brukar hänga där) Jag hittade även en lampa billigt idag som jag ska ha i datarummet. Den var billig men det blir nog inte det i slutändan då jag nu vill ha ett bord att ställa där. Ikea here we come. När vi nu ska ha tid att åka dit då jag och Jesper går helt om varandra denna veckan. Men detta är inget ovanligt alls. Det har vi gjort i snart två år.

Jag har nu suttit och sett slutet av
What´s love got to do with it. Den bästa filmen som någonsin gjorts. Handlar om hur Tina Turner levt sitt liv. Det väcks så många minnen till denna filmen. Jag kommer ihåg att Elinor hade denna och jag vet att jag ALLTID lånade den och då menar jag verklligen alltid. Såg den jämt.

Idag var en annorlunda kväll. NOOT allt var som vanligt,  skynda hem och göra mat, äta mat, diska och när jag satt mig ner tillsammans med Jesper då vi skall se en film. Hinner se filmen typ 20 minuter tills man hör ett snarkande ljud. Och där sov han igen. Jesper går och lägger sig och jag sitter och broderar denna J***vla doptavla. Det känns som om det tar evigheter med denna. Det tar aldrig slut. Jag fick lite panik här igår när jag pratade med brorsan om dopet och han sa att det borde vara snart nu i februari. HJÄLP t
änkte jag. Februari startar redan på måndag har bara 28 dagar. Shit hur skall detta gå, så nu sitter jag dag och natt känns det som så jag skall bli färdig. Linus måste ju också få en tavla på sin dag. Annars kännes det ju inte roligt. Men som det ser ut nu hinner jag nog. Jag får åka upp till Lane oftare då jag alltid får broderat där, eftersom där har jag inga måsten. Underbart.

Nepp nu ska jag nog också gå och kojsa orkar inte vara uppe mer. Skall upp och träna Zumba i morgon. Så då får man vara pigg


Ha det bra alla där ute som troget orkar läsa om mitt tjöt.

Kramar Kristina♥

( Tack mamma för en toppendag, det får vi snart göra om tycker jag. Det var gör mysigt)

En tur till överby med mamma och systeryster

100106

En tur till överby med mamma och systeryster.

Idag har vi haft en mysdag på Överby med många olika butikbesök. Det var mysigt, det var en heldag. Det är kul att gå påöverby för de har så mycket mer att erbjuda än torp. Det tar säkert inte så mycket längre tid att åka till överby som det tar till torp. Men det är det värt isåfall. På överby kan man gå längre och man kan få shoppa ännu mer. Man kan få tag i allt där... I fortsättningen så föredrar jag nog överny om jag ska ha något.

När vi kom hem ifrån vår shoppingdag så var Mickael, Helena och Elin hemma i Lane och hälsade på. Det var kul. Elin växer så det knakar. Hon börjar allt bli lite tunger... ;)

Ha det bra!

Kramar ♥

Helg!

100115

Helg!

Äntligen helg. Jag har längtat så efter att få komma upp till Lane ett par dagar för att ängna mina tankar åt något annat än allt som hänt nu det sista. Det är skönt att komma hit upp då man kan få vila upp sig...

Man får äta god mat och bara ta det lugnt. Man går säkert upp ett par kilo när man varit här en helg. ( men det är det värt)

Jag är så otroligt glad att jag har min mamma. Det är så skönt för med henne kan man prata om allting. Det är tryggt att ha henne vid sin sida. Hon har alltid tid. Hon är den bästa mamman i världen. I love you ♥

Nej nu ska jag sussa!

Kramar ♥

Tacokväll hos oss!

100109

Tacokväll hos oss!

Idag hade vi en tacokväll hos oss. Det var trevligt då brorsan och Helena och självklart lilla Elin kom. Jocke och Lisa var också med. Vi hade även Andre hos oss. Så det var mycket folk och det bjöds på tacos till ett helt regemente.

Vi satt länge och pratade och hade det trevligt. Till efterrätt så bjöds det på glass och Kaffe.

Här kommer lite bilder från kvällen.



Min underbara Lisa, här tillsammans med Elin!



Här är Lisa, Elin och Jocke. Jocke tyckte om glassen , det är bra



Titta så gott Elin ligger hos Lisa



Brorsan och Helena.
Det var roligt att ni kom och hälsade på.



Tack Lisa och Jocke för att ni räddade min kväll. Ni är guld värda. Love you ♥

Kramar Krsitina


Bjudna på Räkor och trevligt sällskap

010108

Bjudna på räkor och trevligt sällskap

Idag blev vi bjudna hem till Lisa och Jocke. Vi fick äta räkor och dricka gott vin. Det smakade mycket bra! Jag blev förvånad över Lisa dock, över en natt förvandlades hon från att avsky vin till att dricka två glas. ( Måste bara påpeka att detta gjorde hon utan att dricka cider efter för att sköja ner det) Hon är riktigt vuxen nu ;)

Efter den goda maten såg vi på film och pratade och sedan bjöds det på coktailfrukt och glass. Mums.
Tack för en toppenkväll. Det får vi snart göra om.

Kristina ♥

Vilken äventyrsdag!

100105

Hej !

Idag gick jag upp tidigt för att plugga. Nu tror jag nog att jag är klar med min kompletterings arbete. Hoppas nu att jag blir godkänd. I morgon blir det plugg och försöka att göra klart mitt enskillda arbete.

Idag beslöt jag och Jesper oss för att åka till Rusta i Trollhättan. Vi skulle köpa hyllplan till dvdn i sovrummet. Först och främst så kom vi ut med mycket mer saker än vad tänkta och Jesper var sååå glad. Därefter så skulle vi åka hem till Lane för att hämta termobyxor som jag behöver ha på torsdag och nu när vi ändå var ute på vägarna så skulle vi ta det på vägen. Jesper  ville ta 44 an till Uddevalla och därefter ta 172 an upp. men enveten som jag är bestämde jag att vi skulle åka väne-ryrs vägen. Trodde inte den skulle vara så bedrövlig. Men ack så fel jag hade. Den var fruktansvärd och glashal. Vid brageskurva mötte vi en bil och vi åkte rakt ner i diket. Bilen låg på sne i diket. Panikringt hem till mamma och pappa. Då kom käre farbror Lasse och hjälpte oss att dra upp oss. Det är allt tur att vi har honom. Nu låter jag faktiskt Jesper bestämma själv vilken väg han vill köra. Jag ska nog inte lägga mig i mer ;)

Nej nu ska vi sätta oss ner och titta på film. Sedan blir det att sussa ska upp tidigt till morran och tro det eller ej, jag ska plugga...

Kram på er ♥

En biokväll!

100104

Hej på er!

Idag har jag och min grupp träffats och gjort klart vårt grupparbete.. Det känns så skönt att vara klar. Behöver man inte tänka på det mer. En tung sten ramla ifrån mitt hjärta. Ska jag bara göra klart mina egna grejer med. Jag ska gå upp tidigt i morgon tänkte jag och riktigt plugga, hur nu detta ska gå. Jag har gjort försök har i helgen men det var inga framsteg. Räknar in dagarna då hela denna bedrövliga kursen är över.

Nu på eftermiddagen kom min älskade mamma och pappa och hälsade på. Hör bjöds det på lax och kroketter. Jag garderade mig. Det vet jag att jag klarar av att laga...  Till efterrätt blev det glass med smällt honung. Det var smaskigt. Efter maten begav vi oss bort till bion för att se på " Luftslottet som sprängdes" Den var bra. Kanske inte som de andra filmerna men ändå bra. Jag var fullt upptagen med att äta popcorn. Jag anammade det som Kellogs ansåg att jag skulle äta som mellanmål ;) Det var mysigt att gå med mamma och pappa på bio. Det är kul att hitta på nått sånt här lite då och då. Jag behöver det...





Här kommer lite bilder ifrån dagen.
På min älskade mamma och pappa och självklart Jesper.
Naturligtvis glömde jag ta kort till middagen så fick ta igen det innan vi ska gå.... Bättre sent än aldrig.



Standard dukningen....

 

 

Pappsen!

 

 



En närbild på pappa...







Jesper ser ut och ha gör roligt! Som alltid :)






Min älsklingsmamma. Som jag är glad att jag alltid har vid min sida.




Mamma gör sig beredd för att ge sig av...


Tack mamma och pappa för en toppenkväll. Det var mycket mysigt!

Nej nu ska jag se på Rolandz. Finns inget annat att se...

Ha det bra alla där ute..

Kramar Kristina ♥

Mitt nya liv

100103

Hej på er alla där ute. Hoppas att ni har det bra i kylan.

Idag har jag ännu en gång startat mitt nya liv. Suck och stön. Jesper han har slutat tro på mig nu tror jag. Han bara skrattar och säger
- Det har jag aldrig hört förr...

Men det är ju det som är det dumma, jag förstår honom ju. Han har så rätt så rätt så nu jäklar ska här bli andra bullar.
Dagen startade med frukost och plugg. Därefter blev det middag och promenad. Det blev dock inte så himla lång promenad utan bara 30 minuter. Jag höll på att frysa ihjäl. Det var såå kallt. Tillslut kände jag inte benen. När jag kom hem och skulle dricka kaffe var jag såå sugen då var jag duktig och gjorde fruktsallad.

Igår gick jag med i någongrej som de annonserade på teven om Kellogs. Där kunde man starta en profil och få mattips varje dag. Det var helt okej, men jag kommer ju inte kunna följa det inte eftersom det är så mycket konstiga recept så man måste handla konstiga ingredienser. Men en sak var bra med den hemsidan det stod att man skulle äta till mellanmål idag popcorn. Hehehehe det kanske jag ska anamma, nu när jag har en popcornmaskin.. Hehehehe
Jag måste bara säga en sak som jag är väldigt stolt över det var att Jesper nyss ringde och frågade om han skulle köpa med sig mat hem och frågade om jag skulle ha pizza. Ja sa nej. Inte att han inte skulle köpa hem mat alltså utan till pizza. Det känns som om kycklingrulle är lite nyttigare. Så sedan kommer Jesper äta pizza och jag det andra. Han är inte direkt hjälpsam.. :)

Imorgon börjar skolan igen. Suck och stön. Men det är skönt för nu är snart denna jävliga kursen klar. Förhoppningsvis. I morgon ska jag iallafall in till sinclair och träffa min sköna grupp igen för det sista på grupparbetet. Det ska bli så skönt. Efter grupparbetet så skall mamma och pappa komma hit på middag innan vi beger oss bort till biografen där  vi ska se
"Luftslottet som sprängdes" Det ska bli gör mysigt!

Nej nu får jag springa ner till Willys i kylan och handla lite mat för i morgon. Måste det annars hinns det inte med. Därefter får jag nog dra fram dammsugaren för här ser för bedrövligt ut. Så får man inte ha det.

Nej nu får jag dra mig innan han denna dära kommer hem.

Ha det gött

Kramar Kristina ♥






Storfrämmat!

100102

Idag har dagen bestått av pluggande och på eftermiddagen fick jag storbesök. Idag kom Familjen Årman och hälsade på. De kom och tittade in lägenheten och fikade. Det var mysigt. Kul att ha dem här. Ni får snart komma tillbaka...


Ha en toppenkväll.

Kramar Kristina ♥

Nyårsafton!!!!!

091231

Det var en nyår tillsammans med Lisa och Jocke. Det var mycket trevligt.
Kvällen började med en fördrink. Därefter var det dags för mat. Det blev tre rätters middag. Det var förrätt med rostatbröd med rökt lax. Därefter blev det potatisgratäng och fläskfile och till efterrätt blev det glass med honung. Det var smaskens.
Efter den goda maten var det dags för lite spel för att vänta in tolvslaget. Vi spelade melodifestivalspelet. Det var otroligt roligt. Med Lisa är nog allt kul. Hon drömde sig bort i frågorna och hade de mest roliga svaren.

Därefter var det dags för att fira in det nya året, vi begav oss ut på balkongen för att se på förverkerierna.

Det var en mysig nyårsafton med många härliga skratt.

Tack för en toppenkväll.

Här kommer några bilder ifrån kvällen;



Dukningen



Lisa och Jocke beredd att hugga in i maten.



Lisa och Jocke



Här förbereds det för spel



Mitt hjärtegull



Partypinglan




Vi firar in det nya året



Jag är redo med glasen och kameran



Jag och Älsklingen



Mina älskade vänner har det bra på balkongen



Skål




Här får Lisa ett gott nytt år kram



Här är det otroligt vackraste blomman vi fick utan Lisa och Jocke! Tack för denna...



Ha en toppenkväll.

Kramar kristina ♥

RSS 2.0