Tips på mat

Jag måste tipsa om ett gott recept på läckra pannkakor. det var supergott!


http://www.ica.se/recept/rotfruktspannkakor-med-bacon-683871/

Vart skall det sluta?

Nu på kvällen när jag var i städtagen ringde det på dörren. Brevbäraren har varit lite förvirrad det sista så det är ofta det blir fel och grannar kommer och knackar på. Automatiskt trodde jag att det var någon som kom med post. Men ack så fel jag hade. När jag öppnar dörren står två äldre tanter Skitglada och de ville prata med mig om Bibeln. Jag Hörde mig själv säga Öööööö NEEEJJJ!  men ärligt talat hur många låter dem komma in???  

Tomt

Det är allt tomt utan älsklingen min. Fast jag njuter till fulla muggar. Popcornen helt för mig själv och ingen som stör min nattsömn;)


Babben Larsson



Igår var vi med jobbet på Babben Larsson. Det var lite småroligt. Fanns lite solglimtar

Regnet det bara öser ner

Ja det kan man verkligen säga. Jag tror det har regnat i snart två veckor. Så tråkigt väder. Det är då man drömmer sig tillbaka några veckor 


Idag har jag börjat med en storröjning

Idag har varit en riktig innedag. Vi var först på torp för lite synundersökning. Nu hoppas jag verkligen att detta är sista omgången linser. Sedan fick vi finbesök av svärmor, svårfar och Linda. Det blev en mysig fika. Efter det började Jesper att packa inför sin utlandsresa och jag började rensa. Jag har tänkt att kasta mycket. Fy vad vi samlar på oss saker. Både jag och Jesper är såna som har svårt att slänga saker så mycket skit är sparat. Men nu blir det röjning för fulla muggar. Det gick så fort i flytten och under renovering har inte orken funnits så det har blivit att kasta in lite skit här och där. Idag fick jag iallafall börjat att röja in ena garderoben i datarummet. När lägenheten är klar är det bara källan kvar. Detta är ett stort projekt. Hoppas att det blir klart någongång i framtiden. 

Vuxenpoäng

Idag har jag gjort något bra. Jag har skapat vuxenpoäng . Håll er i hatten. Jag har börjat pensionssparat. 

Efter en omtumlande

Vecka med nya rutiner och människor är det skönt att det äntligen är fredag. Det firar vi med vin och räkor


Fick längtan

Nu börjar jag längta lite till jul. Till tända ljus när snön faller ner. Hellre snö än detta höstväder. men Ett tu tre så är vi snart där, behöver nog inte vänta så länge :) 

Mellan två jobb

Hehe ja denna helgen kan jag verkligen säga att jag är mellan två jobb. I fredags Avslutade jag jobbet på Fasseröd för ett tag för att i morgon starta på forshällaskolan. Det börjar bli lite nervöst. Mycket nytt jag skall lära mig. Spännande.....

Nya fina naglar

Igår var jag och Jesper ute på Orust. Underbara syster gjorde fina naglar på mig. Så här blev resultatet. 


Ja då skall vi se var det 26, 56 eller 86 jag blev

Ja det kan man fråga sig, jag börjar själv fundera. Jag köper eccoskor inte snygga men väldigt fotvänliga. Jag går till frisören och klipper mig, kommer hem och tittar mig i spegeln och undra vad som hände. Jag Såg ut exakt som jag gjorde när jag gick hemifrån. tanken är att det skall sparas ut till långt hår och att det om tre månader skall ske en permanent. Japp ni läste rätt. Jag tänker mig en permanent som skedde för i tiden på gamla tanter :) jag och Jesper var på promenad förbi folkets park. Jag tycker att det är tråkigt att ett kultur arv försvinner. Medan Jesper tycker att det är kul när det sker något nytt och modernt i stan. Jag ställer mig ännu en gång frågan blev jag 26,56 eller 86? 

RSS 2.0