Hej på er

ja nu var det länge sedan ännu en gång jag skrev. Men tiden bara springer iväg. Nu när det varit lite sommarlov och gott väder så finns inte tiden till, det är så mycket annat som skall göras.

Jag har iallafall startat med en sommarkurs där all litteratur är på engelska. Det går så där. Mycket svåra begrepp och tung läsning. Det skulle vara en halvfartskurs men spenderar en del timmar till i veckan. Men det ska nu bli skönt, för vi har redan studerat i tre veckor och har nu tre veckors eget arbete som betyder läsning ( är nog bara så att lärarna ska vara lite lediga) Men det tackar jag för och tar imot. Jesper börjar sin semester nu också så det passar ju bra. Vi har under våra tre år tillsammans aldrig haft semester ihop. Det ska bli gött. De vi ska hitta på under semestern är ännu oklart. Jag har röstat på Ullared men det var inte alls populärt. Sedan gränna och smögen. Det kommer bara att bli dagsturer eftersom vi snart ska åkkkkaaaaa till GREKLAND. Gud det har länge varit långt bort i tiden men nu börjar det att närma sig. Ju mer jag tänker på det desto mer nervösare blir jag. Det är ju min första tur utomlands om man då inte räknar Tyskland och Danmark. Men det ska bli kul. Skönt att vila upp sig innan den stundande C- uppsatsen. Just nu när man sitter här under sommaren ooch studerar drömmer jag mig bort till mina blivande sommrar. Då jag kanske är ledig i åtta veckor. Det ska bli så underbart. Kan ni förstå om ett halvår drygt så kommer jag att vara utbildad lärare och ha en titel. Helt otroligt. Jag har ännu inte riktigt hunnit med. Det känns som om jag nyss började.

I går skulle jag rasta bilen. Sist Jesper körde min bil sist ( för tre veckor sedan eller kanske mer, det var iallafall när Jonatan var på besök) körde han slut på bensinen så jag har " klarat " mig utan att tanka och kände att det nog var dags för en tur med Bettan. När jag hoppade in i bilen fick jag starta med att plocka bort massa spindelnät från ratten. Det är ett tecken på att den inte varit använd så mycket den sista tiden.

Nej nu skall jag sätta lite fart så jag hinner att plugga lite nu innan " semestern"

Ha det bra alla där ute.

Kram


RSS 2.0