Mamma och pappa

Min mamma och pappa är bäst. Jag älskar er<3


Halsdukar/ Tuber

Jag har börjat göra lite halsdukar/ tuber. Hör gärna av er om ni är intresserade av en.....


Födelsedagsmiddag i munkedal

Idag är vi på födelsedagsmiddag hos Lisa och Jocke. Lilla Lisa har kommit in i 25 års gänget. Här vankas det mat


Tjuvstartar fettisdagen😀

Idag svängde vi förbi Einars konditori och köpte var sin temla. Smaskens


Önskningar av uppdatering av köket.

Jag har fått önskningar om bilder på hur köket blivit efter renovering. Detta kommer snart. Just nu Väntar jag bara in Jesper, då han skall montera de slutgiltiga listerna i köket och hallen. därefter är hela köket och hallen komplett


Lagning av bilen

Idag har snälla Jocke grejat med min bil. Han är så snäll och hjälper mig med gamle Bettan. Dock kunde han inte laga allt som besiktningen krävde att jag skulle laga. Så däråt får bli en tur till verkstaden.

Tack Jocke för all hjälp. Du är en klippa


Löneförhöjning

I veckan fick jag ett brev och bekräftelse på att jag fått löneförhöjning. Fick en ökning med 700, inte fy skam. Dock skulle inte jag ha en höjning nu eftersom jag började i februari och fick redan då min höjning för 2012. Men kontoret som har hand om avtal hade skrivit fel på mitt papper så jag var den enda av alla nya som fick höjning. Tråkigt att det inte gäller alla dock.


Älsklingen överraskade med blommor

Igår kom älsklingen hem med blommor!


Lördagen blev en städardag

Lördagen blev en städardag. Hela lägenheten är nu städad i från tak till golv. Det är fruktansvärt tråkigt men vad skönt det är när det är klart. Allt är rent! Jag fick med mig Jesper på städning av badrummet och det var riktigt skönt med hjälp.

På kvällen fick jag reda på en mycket rolig överraskning........


Bilen klarade inte testet.

Idag har jag varit med Bettan på besiktning. Bettan gick ju naturligtvis inte igenom. Kändes som besiktningsgubben var mycket nitisk. Andra bilar rullade förbi dock var min bil rejält granskad. Det roligaste var när jag satt och väntade och en annan besiktningsgubbe skulle vinka in en annan bil efter mig. Dörrarna öppnades men ingen bil kom in. Då visade de sig att besiktningsgubben fick gå ut med ett batteri eller startkablar. Jag hoppas då inte att den bilen gick igenom. Den bilen kanske inte ens kom in genom dörrarna. Skulle kunna vara jag som uppkom i en sådan pinsam situation.

Nu har jag som tur är en mycket snäll vän som lovat att hjälpa mig med mina bilproblen. Tack älskade Jocke för att du alltid ställer upp och har en hjälpande hand i samband med alla mina bilproblem.

Annars tyckte besiktningsgubben att jag själv kunde svetsa ihop avgassystemet. Positiv som jag är hör jag mig själv säga att det är klart! det fixar jag! med ett stort leende på läpparna.


Snön medför inte bara dåligt väglag utan även störande oljud

Idag har det snöat i mängder och det har Inte varit något roligt väglag. Inte nog med att snön orsakar halt väglag skall den dessutom medföra Oljud i form av plogning mitt utanför fönstret när jag skall sova. Inte alls kul.


Tillbaka på ruta 1

Jaha då var jag tillbaka på ruta ett igen. Magen är i obalans och jag har mycket ont på vänster sida ännu en gång. Detta släppte för ett tag och jag var mycket glad över detta. Kändes som om jag hade fått tillbaka livet när allt var i sin ordning. Så kommer detta bakslag igen men dock är krafterna slut. Det Blir verkligen ett bakslag. För är inte magen glad är inte kroppen glad som Allan Svensson säger i Svensson, Svensson :)


Eftermiddag/ kväll på Orust!

Idag har vi tillbringat eftermiddagen/ kvällen på Orust där det bjöds på supergod mat och ett mycket trevligt sällskap. Jag tackar svärmor och svärfar för en mysig kväll :)


Fredag ännu en gång

Jag trodde att denna veckan skulle vara seg och att det aldrig skulle bli fredag. Men nu sitter vi återigen och har lite fredagsmys med god mat och på spåret ;)


Tillbaka till verkligheten

Igår var jag tillbaka till verkligheten. Måndag morgon, jobb och full barngrupp. Ingen rast och vila. Skönt att komma tillbaka till vardagen. Meeen vad trött jag varit på kvällarna. Har knappt kunnat vara vaken fram till kl 10. Tar väl ett tag innan jag kommer i fatt i vardagen igen.


Romantiskt biokväll

I lördags var Lisa och Jocke på besök. Vi startade med lite tacomys. Därefter blev det romantiskt bio. Jag och Lisa var på en film och Jesper och Jocke var på en annan. Jag och Lisa var på mammas pojkar. En rolig film. Dock ingen handling men den innehöll många roliga repliker och kommentarer. En film som är värd att se dock ingen biofilm.


Nu är julen bortstädad

Nu är julen bortstädad igen. Och nu är
allting som vanligt igen. Det är alltid lite Ågren för att ta bort julen men det är en skön känsla så fort det är klart. Man får ju genast mycket mer plats och utrymme.


Besök på vårdcentralen igen

Jaha då var det dags igen att besöka vårdcentralen. Det är så pinsamt nu, då läkaren tittar på mig och frågar sig vad är det nu då. Kom då ut därifrån med en penicillinkur. Urinvägsinfektion. Det tar aldrig slut detta elände. Har även haft problem med vaden. Varit Rädd för en blodpropp men det trodde han var en bristning i Benet. Får lita på han.


Jan. 05, 2013

Oj vad jobbigt det varit att jobba. Hehe mycket personal och lite barn. Man kommer få en chock på måndag igen då är det full rulle igen:)


Jaha! Dags att börja jobba igen då

Jaha! Dags att börja jobba i morgon igen. Denna långledigheten har verkligen gått snabbt. Var inte längesedan man hade 12 dagar ledighet att se fram emot. Jag har tillbringat ledigheten i viloläge och det har verkligen varit välbehövligt. Magproblemen börjar gå ut rätt håll. Jag håller tummarna för att det skall fortsätta åt detta hållet.

Det känns ändå rätt okej att börja jobba i morgon eftersom det är två arbetsdagar och därefter två lediga vilodagar igen :)


Rolig nyårsafton

Nu är det ett nytt år igen. Åren verkligen springer iväg. Nyårsafton var mysig, Lisa och Jocke var med och förgyllde kvällen. Vi lagade mat tillsammans och skrattade hela kvällen. Därefter begav vi oss av bort till brorsan för att se på alla raketer.

Nu får jag starta upp mitt nya liv med alla mina nyårslöften. Får se hur länge det håller i sig i år ;)


Myskväll hos storebror och Helena

Idag vart vi bjudna hem till mickael och Helena på lite mat. Det bjöds på tapas. Kul att prova på. Det var smaskigt och väldigt mysigt. Tack bror och Helena för en rolig kväll.


RSS 2.0