Söndag och i morgon börjar skolan på nytt.

090830

hej på er alla där ute!

Nu är det söndag igen och skolan startar i morgon. Usch jag vill inte och har ingen lust alls. Ett helt år framöver. Det är tråkigt att ledigheten bara sprang iväg. Känns inte som om jag har fått gjort någonting vettigt.

Idag har vi varit på Ön. vi var på kalas hos Fredrik. Han som jag fyller på tisdag, så han fick ta sitt kalas idag så får jag ta det om en vecka. Så nu blir det att planera och fixa i ordning inför kalaset. Ni kan vara lugna jag ska inte baka mer. Det uppdraget får Jesper ta över.

Usch vad hösten kommer fort. När man tittar ut är det mörkt som natten och det blåser för fullt. Det är så man bara vill tända massa värmeljus och krypa ner under en filt med varm choklad. Det är det jag ska sattsa på nu. Så ha en fortsatt bra kväll...

Kramar Kristina

Smeten blev bara vatten.

090829

Hej på er alla!

Som ni kanske ser så ser min blogg annorlunda ut. Den håller på att bli en annan blogg.. Jesper sitter och grejar med den i mellanåt. Men han har nog redan glömt att han har lite kvar att göra.
Tack Mickael för den fina bakgrunden. Passade perfekt. Det är så jag. Dock fick jag ta bort mitt lila men men man kan inte ha lila över allt.  Jesper blev lika glad när han fick mer att göra nu.. hehehe Perfekt.

I Torsdags åkte jag och Lisa till Ikea. Det blev tro det eller ej inte så mycket shoppat. Jag tror inte att vi hann med det i mellan allt skrattande. Jag tror att jag och Lisa skulle kunna skratta oss igenom hela livet. Jag är så otroligt glad att jag träffat denna tjejen. På Ikea blev vi barnvakter åt en flicka. Hennes pappa ( eller var det nu var) Skulle hämta kaffe. Det är det sista man blir på Ikea.

Idag blir det kräftskiva i Lane. Med mamma och Pappa.  Det ska bli mysigt och gott med kräfter och räkor.

Nu ska ni få höra på något. I och med i dag så lovar jag att jag aldrig ska baka mer. Igår så skulle jag baka hemma i stan. Det var så att vi köpte ett paket med kladdkaka. Man skulle bara tillsätta vatten i den färdiga smeten. Sedan skulle man vispa och hälla smeten i formen. Detta gjorde jag. Det var bara det att det bara var vatten. Nästan igen smet. Men jag trodde ju att det skulle bli så. Jag gjorde ju inget, bara hällde i vatten. Men vad fel det blev. Muffinsen som skulle vara inne i ugnen i 15-20 minuter var inne i 40 minuter. Sedan vågade jag inte ha dem inne längre. När jag och Jesper skulle fika så fick jag ta fram skedar att äta med. Men det bara rann av muffinsen. Så Jesper fick ställa in dem ännu en gång i ugnen. Men icke. Det blv fortfarande blöta. Så jag klarade inte ens att baka färdiga kakor som man bara tillsätter vatten. Men hur svårt ska det vara. Jag är ju rätt van nu så. Är det inte formar som går sönder så man får sleva upp kakan ifrån ugnen så är det kakor som inte blir färdiga. Stackars er som kommer på mitt kalas. Ni får BARA köpta kakor. Hehehe.
Förhoppningsvis tycker ni om mig för den jag är och inte för att jag är en toppen bagare. Den ända som är nöjd är väl Fredrik i så fall. Han är en hjälpare i nöden. Han äter alltid mina misslyckade saker och ser lika glad ut ändå. Stackars min familj som måste stu ut och äta det här. Jag lovar att jag aldrig ska komma med misslyckade kakor mer eftersom jag aldrig ska befatta mig mer med smet.

Nej nu ska jag gå och göra lite nytta. Nej jag ska inte baka. ni kan vara lugna. Hahahaha

Ha en bra dag.

Kramar kristina


En heldag full med skratt och shopping

090825

Hej på er alla!

Vilken dag detta har varit. Många härliga skratt med mamma. Vi ligger på samma nivå tror jag. Hehehe dagen började med att gå upp i ottan. Vi åkte tidigt till göksäter för att möta upp syster Elinor där ute. Jag skulle byta ljusslingan vi var ute och köpte häromdagen. Vi hamnade bakom alla snigel körare idag så vi kom alldelses för sent. sedan är vi lite tidsoptimister både jag och mamma så förutsättningarna var kanske inte de bästa. Vi kom iallafall fram i en rusande fart och in på parkeringen kom vi. Det var bara det att jag körde alldesles för långt så hela fronten skrapade i kanten vid parkeringen. Kanske inte så smart men vad gör det om hundra år? Ett gott skratt fick vi i allafall. På Göken shoppade vi  massor IGEN. aldrig annat. Jag hittade bland annat kuddfodral samma som Lisa har. Förlåt mig Lisa men jag har tittat på dem länge och nu var det nedsatt pris och då var jag bara tvungen att shoppa dem. Det vara bara det att när jag kom hem insåg jag att jag fick betala fullt pris för dem ändå. så det var bara att ringa till dem. Så nu blir det att ta en sväng till Göken IGEN. Som tur är har jag en underbar syster som ska hjälpa mig. Tack Elinor.

Jonatan var med i dag till göken. Han var ett riktigt charmtroll. Han gick fram till alla tanter och flörtade med dem. Han kommer att komma långt i livet med sin charm. Så söt som han är.

När vi åkte hem var vi trötta både jag och mamma. Mamma blev ledig hela dagen och vi bestämmde oss för att svänga in på torp när vi ändå körde där förbi.. När jag stof vid stoppljuset så såg jag att det blev grönt.  Men jag fick black out. Jag sa högt
- Vilken pedal gasar man med.
Vi kom iallafall in på torp som tur var. livet i behåll.

Nu är jag hemma i stan igen. Jag har pyntat klart allt det jag shoppat. pent blev det. Idag när jag kom hem hade jag fått erbjudande på en lägenhet. Jag stod som nr 8 i kön så det är ju kört redan innan. Men det kanske vänder nu. Vi kan ju hoppas på det.

Nej nu får jag gå igen och göra lite nytta.

Ha det bra alla där ute. 

Varit duktig idag med men nu börjar träningsverken komma smygande

090824

Oj oj oj vad jag är stollt över mig själv. Idag har jag faktiskt håll i er där ute varit ute och sprungit. Jag sprang runt Lane. En lagom lång sträcka. Den räckte kan jag villigt erkänna. Jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Det var så det var blodsmak i munnen. Jag måste erkänna att jag sprang inte hela utan sprang och gick lite där i mellan.  Men det är så typiskt mig att efter steppen igår inte stretcha . Så jag hade träningsverk idag. Jag stretchade inte heller efter idag så i morgon kommer jag väl inte upp ur sängen över huvudtaget. Jag känner redan att benen värker och är som spagetti. Det är så typiskt mig, att jag aldrig lär mig. Tänker att stretcha är för veklingar. Men jag får nog börja med det jag med om jag nu kommer ut igen dvs. Men jag impade på mamma idag. Jag berättade för henne att jag hade i tanken att springa och hon bara skrattade åt mig. Så jag var tvungen att bevisa för henne att jag kunde. Men jag vet inte om jag gör om det igen för idag insåg jag hur dålig kondis jag har.

Idag till kvällingen så ska jag och mamma ner till stan en stund. Jag är på utkik efter ett par nya gardiner i köket och dom ska vara lila. Förvånande va???? Jag tycker det är så fint med lila. Vi får leta, men det är först nu man inser hur svårt det är att hitta gardiner som passar när man har nått eget och vill ha det fint.

I morgon ska vi upp i ottan. Vi ska åka till göksäter. jag måste åka och byta en ljusslinga som vi var där och köpte i förra veckan. Så då drar jag med mamma och kanske syrran. Det är  bara ett problem och det är att mamma ska börja jobba på eftermiddagen så vi måste vara där tidigt. Så vi hinner att shoppa så mycket som möjligt. Det blir att sova en natt till hemma i lane. Man sover så gott här hemma. Man får vila upp sig. Inga tåg som kör förbi, inga bilar och absolut inga grannar som tvättar mitt i natten eller som skriker på varandra. Utan i Lane är det helt tyst.

Jag pratade med Elinor och hon har satt Mickael i arbete med att göra en blogg till henne. Det är kul då kan man följa henne även här. Det ska bli roligt.

Denna veckan har blivit fullbokad. Vara i Lane sön- tisdag och därefter träffa Maria i stan på Onsdagen samt fixa i ordning vårt köksbord som fortfarande inte är färdigt. Och om jag ska få det färdigt får jag väl göra det själv.
På Torsdag ska jag och underbara Lisa dra till Göteborg och shoppa loss. Vi ska kanske till Ikea. Kanske hitta en massa Lila saker, vem vet. Fredag beger jag mig tillbaka till Lane. Söndag var det kalas på Orust för att fira Fredrik. Så jag har det stressigt värre  men det är väl så när man är en upptagen kvinna. ;)

Nej nu ska jag försöka att få lite mat i min träningsverks mage innan vi åker på jakt efter lila gardiner.

Ha det bra alla där ute som troget läser min blogg.

Ett stort tack till er.

*KRISTINA*

Träning, Träning!!!

090823

Oj denna eviga träning. Nu har jag precis avslutat mitt stepp pass. Det är skönt efteråt. Jag behövde få ut lite ilska. Ibland så undrar man varför man kämpar för någonting. När man ger och ger men inte får något tillbaka.  Man försöker att få ihop vardagen, fast jag klarar det  inte själv man måste vara två för att det ska fungera. Jag har tröttnat, du får planera ditt så planerar jag mitt eget.  Är trött på detta och  vill tillbaka till förr,  Det var bättre då.  jag vill att du ska "make my world go around" igen!

Tänk om en vecka börjar jag skolan. Helt otroligt vad sommaren har gått fort. Det var inte alls länge sedan man slutade och hade " sommarlov" . Helt otroligt. jag ska träffa Maria till veckan. Då får vi planera hur vi ska lägga upp hösten. Det kommer att bli mycket tufft. 

Idag har jag och mamma varit och shoppat loss. Det hände något helt otroligt idag. Vi var inne på öob men gick därifrån helt tomhänta. Helt otroligt. jag är fortfarande i chok. men vi åkte till obs i stället och shoppade lite glödlampor. Det är alltid bra att ha på lager. Vi har även varit och tagit en promenad runt det vackra Lane. 

 Ha en fortsatt bra kväll

*KRISTINA* 




fotbollsgolf med familjen!

090823

Hejsan svejsan!

Igår åkte vi upp till Lane för att spela fotbollsgolf. Det var roligt. Vi hade tur med vädret. Det höll upp hela tiden och ibland kom solen fram med sina fina strålar.
Dock vann jag inte fotbollsgolfen men slog rekord. Jag fick under 100 och det har nog aldrig hänt förut. Jag och Elinor hamnade på samma poäng. Men det viktigaste är inte att vinna utan att man deltar.
Jag tror att Jesper tyckte det var roligt. Jag har nog aldrig sett han så tävlingsinriktad. Jag tyckte detta var roligt och retade han lite extra..

Efter fotbollsgolfen när tån värkte som mest åkte vi hem till lane och åt underbart go mat. vi hade en mysig kväll tillsammans med familjen.

Idag ska jag hem till Lane och mysa lite med mamma. Se på film och ha det gott. Tänkte faktiskt att jag skulle ta en tur på mortionscykeln hemma. Nu får jag börja ta tag i detta igen. Man blir så slapp. Men nu jäklar ;) Det är tills i morgon morra igen då man är som mest sugen på sötsaker.

Ha det bra!!

Lägger upp lite bilder från igår.




Fredrik, Jonatan, pappa och Elinor.




Felix var också med och spela det var roligt.




Lille skrutten ville också vara med och spela.




Jag och Jesper




Jag blir lite frustrerad att bollen inte hamnar där jag vill.



Fika dags




Familjen Årmans



Jesper sitter och laddar så han ska slå sin flickvän i fotbollsgolf. I halvlek ligger vi bara ett par poäng i från varandra.



Syskonen Årman



Älsklingskillarna.



Fina bilder va???

Ha en bra dag!

Kramar // Kristina


Nyklippt och nyfärgad!!!

090820

Hej alla!

Idag har jag gjort en makeover. Jag har både klippt mig och färgat håret. Det är skönt att bli av med lite av det tunga håret.


Direkt efter frissan åkte jag hem till Lane. Där har Jag har solat och slappat hela dagen. Jätteskönt. Man behöver sådana dagar med. Inga måsten. Jag har även blivit bjuden  på smaskig mat idag. Jag fick bestämma och då blev det grillat. Det är något som jag saknar. Så det blev mammas underbart goa egna potatissallad och gott grillat kött. Smaskens.

Min underbara mamma hjälpte mig även att färga håret och det blev så Snyggt så snyggt.  Så nu är jag en brunnet igen. Skönt att slippa denna långa utväxt. Det var behövligt.

Nu när jag kommit ner till lägenheten unnar jag mig faktiskt ett gott fotbad med barnolja.

ha det bra!
massa Kramar kristina

bra väder idag också men vågar man lita på att det är varmt idag???

090819

Hej  på er alla!

Även idag är det fint väder men jag undrar om det är varmt. Jag är fortfarande frösen sedan igår :)

Idag fyller min lilla Jesper år. Stackare jobbar en denna dag. Jag förstår inte men i år är jag mycket sen med mina hemlisar. Jag brukar inte vara det men allting löser sig. Jag ska träffa Jespers lilla syster Linda idag på stan. Hoppas på att kanske få lite hjälp.

Till kvällen ska vi gå ut och äta på Harrys för att fira jesper tillsammans med hans familj. Det ska bli mycket trevligt. Det var länge sedan man var på Harrys nu ;)

I morgon ska jag äntligen klippa mig och färga håret. Det ska bli så skönt att bli av med lite hår.  Jag är fortfarande i valet eller kvalet hur jag vill ha det. Men det löser sig säkert. En sak vet jag att det blir och det är hock hock hockeyfrilla. :) Det slår aldrig fel.

I morgon ska jag även åka hem till lilla mamma i Lane en stund. Längtar. Får passa på nu när jag är ledig för snart börjar skolan igen och jag tittade på schemat igår och det är så man blir alldeles matt redan nu. Denna terminen kommer bli tuff. Men jag får tänka som min älskade syster lärt mig. Tänk en dag framåt och sedan en vecka och en månad framåt. Man ska inte se problemen som är framåt i tiden.

Nej nu får jag börja röja här.

Ha det bra alla mina kära läsare
Massa kramar // Kristina

En mysig dag vid stranden!

Idag har jag tvingat ut Jesper till stranden.  Solen sken och det såg väldigt vamt ut. Jag packade picknikkorgen med kaffe och go mat. Jag hade i tankarna att vi skulle vara ute hela dagen. När vi väl var färdiga, åkte vi ut till amenäs. Där är det mycket fint. Mängder med klippor och inte mycket folk. När vi väl var framme och kånkat ner med all vår pakning var det  ingen människa där. Vi satte oss på en klippa och packade upp allt då vi insåg hur kallt det blåste,  det var som storm.
   Vi hade varit och köpt med oss mat ifrån kaktus innan vi åkte ut. Vi beslöt oss för att äta direkt för att bada var nått vi bestämmt oss för långt innan att vi skulle avstå. Vi lyckades att äta mat och fika på en timme. Sedan åkte vi hem för vi hade nästan frusigt fast i berget. Typiskt oss. Jesper blev getingstucken också så honom kommer jag väl aldrig få med ut igen. Dagen blev inte riktigt som planerat.

Jag och Jesper


Jag var tvungen att känna om det var vart i vattnet




Igår åkte jag och jesper till torp vi gick och strosade länge.  Helt otroligt att Jesper orkade gå så länge som vi gjorde. Dock gick vi inte i några klädesaffärer utan mer de affärerna som Jesper tycker om. Han var som ett litet barn. Först skulle han ha en teve på Elgiganten. Den var billig. Sedan var han helt säker på att han skulle skaffa fiskar. Jag gick dock inte med på det. Möjligvis i en liten skål men inte i ett stort akvarium. Som tur var så sålde de inte skålar längre som man får ha fisken i. Eftersom det finns en lag om att man inte får ha fiskar i så trånga utrymmen. Jag hoppas att han glömmer av det där och inte skaffar några fiskar. Jag lovade honom det när vi skaffar oss en trea någongång. Egentligen skulle vi bara ut till torp och köpa saker till vårat köksbord. Olja och slippapper.

När vi kom hem ifrån torp började vi att göra i ordning vårt bord som vi köpte på Ikea när vi flyttade. Det var tvunget. Vi la ner några timmar på bordet. Vi slipade och slipade och slipade och slipade. Sist så oljade vi det med en super duper olja. Vi får väl se hur det håller.

Här kan ni se hur vi sliter.









Nu ska det bli en liten promenix om Jesper kan slita sig ifrån sitt tevespel! Ha det bra alla goa människor som troget läser mig blogg ;)
Massa kramar // Kristina

Räkfrossa och gott vin utan vinkork. Hur går det?

090814

Hej på er alla :)

Idag har jag gjort min sista dag på Ryttarn. Tråkigt men ändå skönt på ett annat sätt. Det är blandade känslor. Jag kommer att sakna min lilla Therese. Jag hoppas att få komma tillbaka någongång ibland.

När jag slutat på jobbet åkte jag till stan för att köpa räkor som jag och Jepser skulle ha som fredagsmys. Jag har varit sugn på räkor ett tag nu. Därefter åkte jag hem till lilla mamma i Lane. Jag fick äta årets första äppelpaj. Nu njuter man av den goda pajen. Det är när mamma tar fram pajen i mitten på april som det börjar bli lite tjatigt. Får passa på att njuta nu då.

När jag kom hem till Lane insåg jag att jag köpt alldeles för lite räkor och var tvungen att åka ner ännu en gång till stan för att införskaffa mer.

Överaskningen var uppskattad. Jesper blev glad. När han kom hem hade han med sig blommor till mig. Han är sååå gullig, Jag är så glad att jag har träffat honom. Han sa att jag fick dem för att jag varit duktig i sommar och att det var min sista dag. En bukett med Rosor och liljor.

Jag hade planerat att ha vitt vin till räkorna. Jag hade förberett allt och vinet var kallt. Jesper skulle öppna korken. Vi insåg att vi inte har någon vinkork. Jag tror det tog upp mot en timme att få upp korken. Efter mycket skruvande och spikande bestämde Jesper sig för att borra hål i korken. Men det blev HUR MYCKET SOM HELLST MED KORK i vinet. vi fick sila det med hushållspapper. Herregud detta är så typiskt oss. Men mysigt hade vi och mätta är vi och det är det viktigaste. Vi får införskaffa en korkskruv.

efter vi ätit skulle Jepser gå ut med soporna, då berättar våra grannar för oss att vi har slängt soporna fel i dessa månader. Det är bra komunikation. Hade de på Uddevalla kommun berättat det för oss när vi flyttat in hade det blivit betydligt lättare att veta. Jag är så jävla trött på Uddevalla kommun och detta huset.

Jag har tvingat Jesper att så på stenfan och Krister på teven idag. Han säger att han inte tycker om det men sitter ändå här och småskrattar.

Nej Nu ska jag fortsätta att smutta och sila mitt korkvin och krypa ner i soffan. För nu har jag SOMMARLOV!!!!!!

Tack Threse för att du stått ut med mitt tjat och tagit hand om mig så väl.

Ha det bra alla trevliga människor som läser min blogg.

Massa kramar Kristina

Hej!

Oj nu vart det ett tag sedan jag skrev igen, nu får jag skärpa mig. Det är bara det att jag har fullt upp hela tiden. Förra veckan var jag hemma i Lane och en av dagarna hade jag en heldag med mammsen på göken. Mysigt. Det är kul för jag har fått reda på att mamma läser min blogg och är uppdaterad :)

Idag har jag tillbringat halva dagen i Lane. Jag har sovit där inatt. Så att jag får vila upp mig. man sover som bäst hemma :) jag har idag druckit mycket kaffe och gottat mig i solen. bättre kan man inte ha det. När jag kom hem fick jag väcka min kära sambo halv tre. Helt otroligt. Därefter åt vi lite mat. Därefter begärde jag att vi skulle hitta på nått. Så jag kokade ännu mer kaffe och hällde jag upp det i min fina julatermos. Vi åkte ut till Rödön och satte oss på en klippa i den underbara solen. Det var faktiskt på rödön vi fick på vår första date. Hehehe lite flashbacks. mysigt var det iallafall

Efter att vi hade gottat oss i solen åkte vi ut till torp och köpte en bromslampa bak. Har varit trasig sedan fyra månader tillbaka men har inte fått tummen ur. Men nu är den köpt iallafall, nu hoppas vi bara att det är rätt och att det funderar. Sedan fick Jesper ett ryck han skulle ut och springa och tyckte att jag skulle följa med. Jag bara skrattade åt han. Efter många om och men fick jag gjort en dil att vi sku
lle gå istället. Jag visade honom Fossum, den slingan som vi ALLTID sprang på Äsperöd. Jag kände mig som jocke, jag bara letade genvägar. Det var inte så långt som jag trodde. Om man gick raskt så klarade man det på 30 minuter. Nu har jag lovat att jag ska följa med och springa den nästa ggn.

När vi var uppe på Äsperöd idag fick jag för mig att jag skulle åka upp till mormor och kolla på kyrkogården. Jag lurde dit jesper. När vi kom till parkeringen körde vi efter en annan bil och pltsligt så börjar bilen att backa rakt på oss. En gammel tant. Hon titta inte alls bakåt och körde rakt på oss. Helt otroligt man tror ju inte att något ska hända på en liten parkeringsplats på en kyrkogård. Som tur var så blev det mer märken på hennes bil än på Jespers.

Det har varit en dag full av äventyr.

Ha en fortsatt bra kväll.

Titta in bilder från dagen......



Jag njuter i solen.





Jesper




Uddevallabron var vår fina utsikt





Här får du en puss



Solen var stark.



Jag och Jesper

En helmysig eftermiddag med världens underbaraste tjej!

Idag så har jag och Therese varit på bauhaus och överby. Det roligaste var när vi var på bauhaus då hon skulle ha sina spånskivor. Hon flörtade lite och fick det kapat  i det rätta måttet. Vi stånkade med dessa skivor hela affären. Lite bökigt var det. Sedan kom vi till bilen och började fundera på hur vi skulle få in dessa i bilen. Sicken tur att vi fått lånat Jespers bil. Det gick att få in och vi fortsatte vår resa till överby där vi körde förbi många idioter på vägen. Tur vi inte såg nått bakåt ;) Sedan gick vi och shoppade loss på Överby. Det var gööra mysigt.

Therese är en underbar tjej som jag är glad att jag har fått chansen att träffa.....

Nej nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och titta på det bästa programmet so, går på teven. Jo allsång. Sista avsnitet. Hur ska jag klara mig????

Ha det bra alla där ute!

Kramar

En mysdag med Cissi

Hallå alla bloggare.

Idag har dagen bara sprungit förbi. Det har varit en helt vanlig dag . Jag har jobbat och sedan träffade jag underbara Cissi på stan. Vi tog en fika tillsammans på ett mysigt cafe. Hon är en underbar människa.

Idag har jag lagat mat hela eftermiddagen. Jag har gjort Torsk och potatis. riktig husmanskost.  Man försöker och försöker att laga mat men det smakar aldrig som man vill att det ska smaka. Jag längtar efter mammas husmanskost. Jag får åka hem till Lane nån dag och äta lyxigt ;)

I morgon ska jag och Terese åka till överby och ha det mysigt. Gå och shoppa i timtal. Det jag är mest orolig över är att få tag i hennes spånskiva ;) thithi hehehehe det löser sig alltid. Jag ska ta Jespers bil med atomat så jag undrar hur det ska gå. Kommer att få ringa Jesper så han får komma och köra hem hans egen bil. Hahahahaha

Nu väntar jag på att min baby ska komma hem efter ett långt arbetsplats.

Nej nu ska jag förbereda maten! Ha det gött alla bloggare :)

Tack Cissi för en fantastisk dag.

Kramar

Rolig kväll!!!!

Sicken rolig kväll det var igår. Riktigt mysigt.
Kvällen började bra från första stund. Det startade med att vi tro det eller ej var i tid till träffen med Lisa och Jocke. De blev nog mycket förvånade :) Sedan gick vi till Mårtens för lite smaskig mat. Vi åt fläskfile med bakad potatis riktigt smaskigt.  Det var bara det att Lisa upptäckte att hela hennes fläskfile var aldeles röd. Hon fick då en helt ny. Hon var nöjd då hon fick mycket mer mat än väntat. Vi hade det bra med Cider och öl. Detta gör att man måste uppsöka toa ett antal gånger. thithi. När vi skulle gå från uteserveringen och bege oss till bion såg lisa efter ett tag vi gått att jag hade dasspapper hängandes kvar i byxorna. Tänk vad de på uteserveringen måste skrattat. Det är så typiskt mig. Hehehehe men det blev många goa skratt iallafall.
     Vi var och såg på " en sommar med Göran" Den var sådär om man ska vara riktigt ärlig. Kanske inte en film man ska gå på bio och se, man kan lika gärna se den hemma. Det var vissa saker som var roliga. Men vad gör det när man hade bra sällskap. Det är kul att umgås med LIsa och jocke, eftersom man alltid kommer därifrån med träningsverk i magen efter allt skratt.
     Idag ska äntligen Jesper få bjuda mig på sin middag som han har planerat sedan i Fredags. Hehehehe Det blir aldrig som man tänkt sig. Mmmm det ska bli spännade att se hur det smakar.
     Idag har vi klurat på hur vi ska få plats med vår platteve i sovrummet. Vi har kommit på att vi tjänar på att köpa en större platteve eftersom de kostar samma som dem mindre. Så då får vi flytta våran bokhylla så vi kan ha en större teve på en annan vägg. Därefter har jag plockat och plockat i lägenheten. Det tar aldrig slut på detta plockande. Finns alltid nått att göra.
     Idag när jag grejade i sovrummet vid elva tiden på morgonen så hörde jag massa ljud utanför. Det var grannen nedanför oss. Han kunde knappt stå på benen. Han var kalas. Hans fru fick komma och hjälpa han upp. Därefter hörde vi hur hon skällde och gorma åt honom. Eka över hela gården. Hehehe vi var inne och kollade på Uddevallahem idag ifall det fanns någon lägenhet att sätta upp oss på. men ack ack det fanns det inte. Får hålla lite utkik.
     Idag ska vi gå ut och gå. Ta med oss kaffe och sätta oss vid någon klippa. Mysigt....

Ha det så bra...

Kramar kristina

Fullt upp!!!!!!

Hej alla vänner!! 

Oj mycket har hänt sedan sist jag skrev och jag har fått klagomål från många håll att jag aldig uppdaterar och skriver i min blogg så nu alla kära vänner som läser min blogg, här kommer lite till att läsa ;) Jag blir så glad när klagomålen kommer för då vet jag att det alltid är någon som läser min blogg.

Oj oj oj här har hänt en massa grejer i veckan. Det har gått i ett. Det känns som om jag har jobbat konstant och sedan stressat iväg till något annat. Vi var och träffade Andre och Lotta på harrys. Vi var ute i onsdags och skulle äta. Det lät mysigt. Vi skulle ta det lugnt och snart vara hemma igen och krypa ner i min älskade divan och titta på wallander. Men så blev det inte. Det blev en helkväll på Harrys med MÅNGA drinkar och gott sällskap. Dagen efter var jag bakis. oj oj oj tror jag repa mig på jobbet vid halv fem på eftermiddagen... Men är huvudet dumt så får kroppen lida. :)

Jag och Jesper har börjat vårt nya liv denna veckan. Går sådär om jag ska vara helt ärlig. Det är svårt. Har inte riktig motivationen heller. Ska snart ta tag i det på allvar. Jag får införskaffa äppelcidervinäger. Mumma. ;)
Det går så bra med vårt nya liv att vi var hemma hos älskade mamma och pappa igår och åt pizza. Så jag kan smått erkänna att det går sådär.

Idag ska vi på bio. Jag, jesper, jocke och min underbara vän Lisa. Vi ska snart träffas i stan för att få någonting i magen. Sedan blir det bio. Vi ska se på " en sommar med Göran" tror den kan bli rolig faktiskt.
Idag har vi varit hos svärmor och svärfar i det underbara vädret. Solat vid poolen en stund. Mysigt var det. Det var skönt att bara sitta och ta det lugnt. Idag har jag även övningskört Jespers bil för första gången. Han var livrädd tror jag. Han sa ingenting så länge jag körde. jag tyckte att det gick jättebra. Jag var nog en sån där badjävel. Jag låg och kröp på vägen i lugn och ro. hehehehehehe. Jag har gjort många folk på Orust arga. :) 

Nej nu får jag snart göra mig i ordning för att träffa min älskade vänner Lisa och Jocke. Kommer bli en sån mysig kväll tror jag.

Ha det så bra nu alla kära bloggare. Så hörs vi snart igen. Jag lovar och svär på att jag ska bli bättre på att skriva och uppdatera ...

Kramar

RSS 2.0