Rolig kväll!!!!

Sicken rolig kväll det var igår. Riktigt mysigt.
Kvällen började bra från första stund. Det startade med att vi tro det eller ej var i tid till träffen med Lisa och Jocke. De blev nog mycket förvånade :) Sedan gick vi till Mårtens för lite smaskig mat. Vi åt fläskfile med bakad potatis riktigt smaskigt.  Det var bara det att Lisa upptäckte att hela hennes fläskfile var aldeles röd. Hon fick då en helt ny. Hon var nöjd då hon fick mycket mer mat än väntat. Vi hade det bra med Cider och öl. Detta gör att man måste uppsöka toa ett antal gånger. thithi. När vi skulle gå från uteserveringen och bege oss till bion såg lisa efter ett tag vi gått att jag hade dasspapper hängandes kvar i byxorna. Tänk vad de på uteserveringen måste skrattat. Det är så typiskt mig. Hehehehe men det blev många goa skratt iallafall.
     Vi var och såg på " en sommar med Göran" Den var sådär om man ska vara riktigt ärlig. Kanske inte en film man ska gå på bio och se, man kan lika gärna se den hemma. Det var vissa saker som var roliga. Men vad gör det när man hade bra sällskap. Det är kul att umgås med LIsa och jocke, eftersom man alltid kommer därifrån med träningsverk i magen efter allt skratt.
     Idag ska äntligen Jesper få bjuda mig på sin middag som han har planerat sedan i Fredags. Hehehehe Det blir aldrig som man tänkt sig. Mmmm det ska bli spännade att se hur det smakar.
     Idag har vi klurat på hur vi ska få plats med vår platteve i sovrummet. Vi har kommit på att vi tjänar på att köpa en större platteve eftersom de kostar samma som dem mindre. Så då får vi flytta våran bokhylla så vi kan ha en större teve på en annan vägg. Därefter har jag plockat och plockat i lägenheten. Det tar aldrig slut på detta plockande. Finns alltid nått att göra.
     Idag när jag grejade i sovrummet vid elva tiden på morgonen så hörde jag massa ljud utanför. Det var grannen nedanför oss. Han kunde knappt stå på benen. Han var kalas. Hans fru fick komma och hjälpa han upp. Därefter hörde vi hur hon skällde och gorma åt honom. Eka över hela gården. Hehehe vi var inne och kollade på Uddevallahem idag ifall det fanns någon lägenhet att sätta upp oss på. men ack ack det fanns det inte. Får hålla lite utkik.
     Idag ska vi gå ut och gå. Ta med oss kaffe och sätta oss vid någon klippa. Mysigt....

Ha det så bra...

Kramar kristina

Kommentarer
Postat av: Syrran

Hahaha....skrattade så jag tjöt när jag läste om dasspappret. Ja, det e verkligen du i ett nötskal. Så den kära grannen har varit i farten igen? Det är bara att ignorera en sådan person. Skulle han störa för mycket får ni ringa polisen. Ska hålla ögonen öppna på lägenhetsfronten. Är faktiskt också ute på lägenhetsjakt. Kramiz.

2009-08-02 @ 18:37:51
Postat av: Elinor

Hahaha ja visst ska det vara du till att göra något sådant.. (haha dasspapper) har ni så dåligt ställt så ni inte kan köpa papper utan sno på krogen... jaja det var väl för platteven.

2009-08-02 @ 20:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0